"A győzelmet nem kell megmagyarázni!"

Ismerős a mondás. Ugye? Pártunk és Kormányunk mégis időről-időre ingerenciát érez, hogy írásban magyarázza meg. Megint jönnek, kopogtatnak.

Minden háztartásba levél érkezik a kormánytól, melyben a "jóléti intézkedések hatásait" ismertetik. A feladattal Orbán Navracsics Tibort bízta meg.

Az Orbán Viktor által aláírt kormányhatározat arra kéri Navracsics Tibor közigazgatási és igazságügyi minisztert, hogy "az ország kiszolgáltatottságának csökkentése érdekében hozott döntések és az állampolgárok mindennapi életét segítő jóléti intézkedések hatásainak széles körű megismertetése érdekében" gondoskodjon valamennyi magyarországi címhelyre megküldendő – személyes adatot nem tartalmazó – tájékoztató anyagok nyomdai előállításával kapcsolatos feladatok ellátásáról.

forrás: hvg.hu

Miért kell már megint szájbarágósra venni olyan dolgokat, amit egyébként a bőrünkön kéne érezni? Vagy ez megint olyan, hogy mindenki jól jár, aztán nyakonvagdossuk a cégeket, ha nem kompenzálják ki az általuk generált hülyeséget? Bérkommandó?

Akkor most vannak jóléti intézkedések, amit széles körben éreznek a zemberek, vagy csak parasztvakítás van ismét?

A jóléti intézkedések hatásait érezni kéne, nem olvasni róla!

süti beállítások módosítása