"Kétféle fiatal létezik ma Magyarországon, az egyik csoport - amelyben jóval kevesebben vannak - az, amelynek tagjai állandóan balhéznak, törvénytelenkednek, kiabálnak és a kamerák kereszttűzére vágynak mindenféle figyelemfelhívó és erőszakos akcióval, a másik csoport pedig az, amelynek képviselőivel ma találkoztam" - mondta Kocsis Máté, a Fidesz kommunikációs igazgatója a Fidelitas országos választmányának ülése után az MTI beszámolója szerint.

forrás: index.hu

A kommunikációs igazgató szerint fekete van és fehér. Csak kétféle. Ráadásul vannak ugye a "korcsok", akik mindenféle szoclibek, gondolom én, mert vannak akik, a hazát szolgálják, és azok képviselői, akikkel szerencsés módon találkozhatott a kommunikációs igazgató úr. Aki a hazát szolgálja, és dolgozik, beáll a sorba és "pofa súlyba", az a jó. Ők vannak többen, szerencsére, nem a liBajnai-gárda.

Nem is csodálom, hogy meg akarják jutalmazni őket egy kis zsebpénzzel Tízmilliárd nem nagy összeg 8-10 Bergendy-bulira. A jó keresztény hazafiaknak ennyi jár.

süti beállítások módosítása