Időzítés

Címkék: vélemény politika közélet

2013.04.03. 21:14

mgynagy.jpgKi más, mint a "Migyurink", a Szent Jobb, Kusza Szem Tábornok a Géniusz, és még ki tudja hány jelzővel illette a lelkes publikum. Egy hónap hallgatás és morfondírozás, gondolom a golyók lökögetése és pihenésképen kaszálgatás az excel-táblákban, után az ex-Szent Jobb holnapra összerántotta a rendkívüli ülést. A hír olyan hatást váltott ki, mint a kiscsirke tüsszentése a H1N1 járvány csúcspontján. Összeszarta magát a fél világ.

Szegény Varga Mihály reggel még próbálgatta bizonygatni, hogy a stabil forint a jó forint, de a  Migyurink befingott a nulláslisztbe. Hangjára összerezzentek a piacok és ismét gyengülni kezdett a forint, pedig nem mondott semmit, csak meglebegtette, hogy előáll ötleteivel.

Unortodox gazdaságpolitika után unortodox jegybank. Az elemzők szűkölve vonyítanak.

Nem tudom, hogy tudatos volt-e az időzítés, de holnap április 4-e. A '89 előtt születetteknek még mond valamit ez a nap. Ha mást nem, akkor a fejhangon előadott "Április négyről szóljon az ének..." című örökbecsű, és a Dicsőséges Vörös Hadsereg győzelme Magyarországon a gaz náci hordák felett című párt-titkári és úttörő-kisdobos fejtágítások. Gondolom ezt akarja überelni a Szent Jobb. Szeretné, ha ennek a napnak a jelentősége ne a kommunista-szocialista asszociációk miatt jusson az emberek eszébe, hanem első és rettenetes Matolcsy György nemzet- és gazdaságmentő ötletei miatt.

Már előre félek.

süti beállítások módosítása