Jön a húsvét, és keresztény-nemzeti kormányunk legszigorúbb arcú miniszterének szíve is meglágyult a feltámadás ünnepének közeledtére.


Sem személyi, sem szervezeti felelősségre vonást nem javasolt a belügyminiszter a hóhelyzet kezelése kapcsán - írta pénteki számában a Magyar Nemzet egy, a kormány szerdai ülésén résztvevő, pontosan meg nem nevezett kormányzati forrásra hivatkozva.

forrás: index.hu

Fellélegezhet mindenki. Természetesen nem csak a belső berkekben, katasztrófavédelem, rendőrség, mentők. Pintér Sándor a felelőtlen polgárokat sem vonja felelősségre, pedig szerinte elsősorban ők a felelősek saját sorsukért. Ha otthon maradtak volna nem lenne miről beszélni.

Hozzáteszem, egy kis önvizsgálatot is tarthatott. Egy röpke pillanatra átfuthatott az agyán, hogy Holle anyón kívül neki is része van a dologban. A rendes Sándorként gondoskodik a megfelelő mennyiségű meleg leszállításáról, akkor ez a helyzet nem áll elő. Nem kellett volna túlzásokba esnie. Elég lett volna a saját részéről gondoskodni, bár miniszterként elrendelhette volna, hogy tettestársa, József és Benedek is vele egyszerre gondoskodjon Holle anyó tettének ellensúlyozásáról.

A kegy gyakorlása emiatt kicsit öncélú is, de ennyit meg lehet bocsátani a rend szigorú őrének.

süti beállítások módosítása