Ha jön a péntek

Címkék: vélemény politika közélet

2013.03.23. 18:06

Az ember várja a pénteket, mert a hét utolsó munkanapja. Már csütörtökön örömmel gondol rá az ember. Van aki persze azért várja, hogy hallgathassa a közszolgálatin a Fényességest, mert minden hétvége előtt ad egy kis fejtörésre valót, nehogy eltunyuljon a magyar agy a nagy hétvégébe. Még a végén a vasárnapi rántotthúskómába elfelejtkezik arról, hogy hétfőn újult erővel neki kell veselkedni a NER építésének.

A hétvégi őrület most egy kicsit korábban kezdődött, mert Lázár "annyitisér" János kápráztatta el a nagyérdeműt. "Ötszáz bizony dalolva ment...." címet is viselhette volna a hvg cikke, amiben ismét nagyokat szólt János:

hvg.hu: Nyugtasson meg, hogy a szocialistákkal ellentétben nem wellness-fürdőben.

L. J.: A langyosban tapicskolás szocialista műfaj. Szabadtéri uszodában úszom. Télen mínuszban is.

forrás: hvg

Bizony keményfaszú legény a gáton ez a János. Mínuszban is szabadtéri uszodában úszik. Nem olyan puhapöcs, mint a fotelkuruc libsibolsi baloldal. Nem véletlen tartunk ám itt. Az ilyen kemény gyerekek alapból törik a nápolyit, nem kell nekifutni. Ez meg is határozza a mondanivaló többi részét, úgyhogy lapozzunk. Eléggé bemelegedtünk a péntek reggeli hegyibeszédre.

Már megint a németek. Egyszerűen nem akarják megérteni az unortodox rendszereket. Nem szégyellik a pofájukat, és már egészen kis korban egyszerűen átmossák a gyerekek fejét. Elülteik bennük a magyar-gyűlöletet. Mire nagyok lesznek már jobban fognak minket utálni, mint a törököket.

A tagesschau.de az "Orbán agymosással vádolja a Kika-híradót" című cikkében idézi Orbán Viktor szavait a gyermekhíradóval kapcsolatban. Szokásos pénteki rádióinterjújában Orbán ugyanis kijelentette: "sajnálja a német gyerekekeket", Magyarországon ugyanis "elképzelhetetlen lenne, hogy a gyerekeket politikai agymosásnak vessék alá". "Ha nálunk ilyen történne, akkor mindenki repülne. Természetesen tiltakozunk, de a politikai vélemények nem tények" - tette hozzá a kormányfő a Kossuth Rádióban.

forrás:hvg

Nálunk persze nem történhet ilyen, mert repülne mindenki Szalai Annamáriáig bezárólag. Találtam azért ellenpéldát. Az alábbi reklámposztban nem csak az az elszomorító, hogy egy 90x150 centis ablakot beborít a család összes kötelező kiadása 56 cm2-es Postit-eken. Ez alsó hangon is számolva is cca 240 kiadás, hanem az is, hogy a gyereknek már át van mosva az agya, ha ő találja ki, hogyan spóroljon a család az árfolyamgáttal.

süti beállítások módosítása