aláír.jpgNem a legjobb minőségű a kép, de azért kivehető Rogán Tonjó mellett a két Fidesz logó. És már bele is zavarodtam a kommunikációba. Hiába, no! Habonyárpi lánykéréssel van elfoglalva.

Az aláírásgyűjtést Magyarország nem hagyja magát címmel indította el a Fidesz, azt kérve az emberektől, álljanak ki a rezsicsökkentés mellett, támogassák a Fidesz és a kormány elképzeléseit, ami azért is fontos, mert nem az első támadás érte a rezsicsökkentést az elmúlt hetekben, amikor a szolgáltatók bírósági keresetekkel próbálták megakadályozni a közüzemi díjak mérséklésének megvalósítását - mondta Rogán Antal. Jelezte, folyamatos belföldi és nemzetközi nyomás tapasztalható a rezsicsökkentéssel kapcsolatban, ezért mindenki számára nyilvánvalóvá kell tenni, hogy ez nem a Fidesz vagy a kabinet, hanem a magyar családok ügye.

forrás: hvg.hu

Gyakorlatilag egy mondatban kéri a zembereket, hogy támogassák a Fidesz és a kormány elképzeléseit, miközben ez nem a Fidesz és a kormány, hanem a zemberek érdeke. MivanMivanMivan?

Az alábbi tv-posztban (nem tudom beemelni, csak linkelni) egy Kiss Ildikó nevű nyilatkozó, aki természetesen egyetért, az első mondatával megragadta a lényeget: "Sokat fogyasztunk.". Akkor miért nem veszünk vissza? Miért megint mástól várjuk el, jelen esetben megint az Államtól, hogy megoldja helyettünk a saját problémánkat? Mikor a magáét sem tudja, lásd hétvége. Az "ünnepi".

Mellesleg Rogán Tonjó is belecsap a populizmusba, rendesen. Azt mondja, szó szerint: "2002 és 2010 között a gáz ára a megháromszorozódott, az áram ára pedig megduplázódott. Ez többé nem fordulhat elő." A burkolt elmúltnyócévezéstől, most tekintsünk el. Erről már nem tudnak leszokni. Az Ez többé nem fordulhat elő népmesei fordulat viszont rettenetes éleslátásra vall. Soha többen nem lesz 2002 és 2010 között. Bizony Tóni. Emiatt aztán ez az áremelkedés már nem lesz többé.

Nem a rezsicsökkentés ellen vagyok, mert a saját pénztárcájának csak a bolond az ellensége, de ezek a kommunikációs taposóaknák! És Ő vezeti a frakciót. Ne csodálkozzunk, hogy a többiek egy normális mondatot nem tudnak megszülni maguktól.

Ja! És MAGYARORSZÁG NEM HAGYJA MAGÁT! Mert nem leszünk gyarmat! De nem ám! (Már nem békemenet. Jöjjön oda a polgár és írjon alá! Frissíteni kell a Kubatov-listát.)

süti beállítások módosítása