viktor.jpgNagyon figyeljél! Csúszik az út, a pörgéstől meg megszédülsz.

Tavaly nem vettük észre, de megtörtént. Elrugaszkodtunk jó erősen. Mára kiderült, hogy nem a szakadék széléről. Nem ám barátaim. Ma Fényességes felvázolta a szép jövőt. Égnek is emeltem volna az arcom, ha nem fújt volna szembe a porhó. Így maradt a csendes könnyezés a meghatottságtól. Kezdődik az elemelkedés. Ízlelgessed, forgassad az agyadban, mert az idén már nem csak Kusza Szem (a Szent Jobb) vizionál tündérmeséket, hanem az egész ország repülni fog. Szállni fogunk, mint a lökhajtásos turulmadár és nézzük a sok kis hangyát a földön, mikor megrémülve árnyékunktól futkosnak.

De nem csak emelkedünk. Simában. Kérem szépen eljött az idő, mikor nem csak Kusza Szem kaszálgat az excel táblákban, hanem mindenki felveszi a szerszámot és arat. Vége a vetésnek, most az aratás jön. Mindenki levághatja a maga kis parcelláját, csak húzzon bele, nehogy a nagy felemelkedésben elszálljon, mint az héliumos lufi.

Eljött hát a Kánaán, aki meg elment innen, az magára vessen. Neki most nem jut ki a jóból, csak nekünk, akik itthon maradtunk. Aki kimarad lemarad.

süti beállítások módosítása