"Azok a régi jó dolgok, azok hiányoznak" -álmodozott az öreg Tata, mint vak kutya a holdvilágban. A politikában vannak állócsillagok. Mostanában, mióta nem frakcióvezető, kicsit kevesebbet szerepel, de ezalatt az idő alatt próbálja pótolni a kieső időt. Lázár "Annyitisér" Jánosnak sikerült ma megint megörvendeztetni a nagyérdeműt egy röpke harminc perces sajtótájékoztató erejéig.

lj.jpgLázár János: ...és itt jön szóba az, hogy természetesen jelentős adóssággal rendelkezik a magyar települése 90-95%-a. Ilyen környezetben általában a mostani önkormányzati átalakulásnál és igazságtalannak tartom azt, hogy egy polgármester jutalmat vegyen fel. Szerintem hibás döntést hoztak a képviselő-testületek, még akkor is, ha a kormány nem tehet semmit sem, hiszen a demokrácia jegyében ez egy képviselő-testületnek a saját szuverén döntése. Azt tudom csak kérni korábbi polgármester kollégáimtól, hogy a munkájukat, a törekvéseiket és egyébként az igyekezetüket vagy a helytállásukat nem vitatva, ezt a pénzt minél hamarabb a kerületükben vagy a településükön közcélra ajánlják fel. Reményeim szerint néhány napon belül megteszik. Egyébként én azt gondolom vállalhatatlan  döntés és lépés a mai helyzetben. Azt megjegyzem, hogy a Miniszterelnök Úr ebben a kérdésben is igen következetes volt, hiszen a kormányzati szektorban minden jutalmat megtiltott még december 31-n.

forrás: fidesz.hu

Először is: Dögöljön meg a szomszéd tehene is. Az összes. LJ már nem polgármester, hát hogy adja ki magát, hogy holmi polgármesterecskék jutalmat kapnak. Nehogymá! Mikor a Fényességes személyesen tiltotta meg, hogy Ő, kormányzati szektoros meg kapjon. Emberek Ebben a helyzetben ez elfogadhatatlan. Korábbi kollégát, tessék szépen magunkba szállni. Afrikában éheznek, itt meg össze-vissza osztogatjuk a pénzt!

Másodszor: elő kellett kapni a populista kártyát. Ajánljátok fel! Közcélra. Azonnal. A polgármester felvette. Leadózta a költségvetés felé. hogy Kusza Szemnek is legyen bevétele. Aztán fog el féltéglát, és veri a mellét, hogy ÉN adtam. ÉN egy személyben közcélra. Kérem majd a márvány/réz (kinek-kinek) táblán megemlíteni, hogy ÉN adományoztam, mert olyan jó a szívem. Istenem, ne hagyj el, el kellett morzsolnom egy könnycseppet a szemem sarkában.

János, János. Nem változol. Most is, mint mindig le tudod adni a marhaságot nagy igazságként, mosolyogva. Úgy küldöd el a picsába a volt kollégáidat, hogy még ők kérnek elnézést.

Megjegyzem a Miniszterelnök Úr ebben a kérdésben is következetes volt.

süti beállítások módosítása