Short

Címkék: vélemény politika közélet

2013.01.12. 20:11

Kusza Szem Fővezénylő Tábornok Úr szavára meredeken kezdett szakadni a forint. Nem telt egy igazán egy jó hét sem ebből az évből. Mindenki csodálkozik, mint Ádám Anyák napján, pedig nem kellene.

A Fényességes a pénteki rádióbeszédeiben az utóbbi két hónapban rendszeresen felhívta a devizahitelesek figyelmét, hogy méltóztassanak igénybe venni a Kormány által kitalált árfolyamgátat. Nem nagyon fenyegetőzött, de mindig ott bujkált a szavai mögött, hogy bármi történhet, a fix árfolyam meg fix törlesztőrészletet generál. Mikor meg lejár ez a dolog már köd előttem, köd utánam. (Ezt nem mondta, de nagy a valószínűsége.) Most kiállhatna a Fényességes a facéra, ahol üzenni szokott népének, és széles vigyorral belemondhatná a kamerába, hogy : Én szóltam. Szólt, nem is egyszer, csak a magyar a szóból ért. Nem a ködösítésből. Nem szeretjük a célozgatást, vagy tüzelnek, vagy nem.

Mindenesetre unortodoxia fővezénylő tábornoka elintézte, hogy az energiaárból megmaradó 10(?)%-nak rögtön meglegyen a helye. A bankoknál jó lesz?

süti beállítások módosítása