Huh!

Címkék: vélemény politika közélet

2012.12.21. 17:59

Iszonyatos két napot éltem át. Soha nem gondoltam volna, hogy a félelem ennyire el tud uralkodni az emberen, de már túl vagyunk rajta.

A Heti Válaszban megjelent Kusza Szem Tábornok dicsőséges harci jelentése a fényességes győzelemről. A fülkeforradalom egyik legnagyobb vívmányát a Nemzeti Együttműködés Rendszerét sikeresen védte meg a Fényességes (elsősorban) és annak Szent Jobbja. A folyamatosan harcoló nemzet legyőzte az egyesült balliberális hadakat. Matolcsy György Fővezénylő Tábornok kiegyenesített kaszával, amivel békeidőben az excel-táblákban kaszálgat, vérgőzös szemmel tekintett körbe győztes hadának maradékán. Nem voltak már sokan, de ha mindenki hoz majd magával még egy embert összejön egy újabb békemenetre való. Arra ugyanis szükség van. Mármint a békeharcra. Vagy azt már eljátszotta valaki? Vagy mivan? Békeharc?

Rettenetes nap következett. December 20-n írja le mindezt, mikor 21-n világvége! Ember! Nóóóóórmális! Csak egy szemelvény: "Jobb idők jönnek, mert jól halad az ország megújítása. Jönnek a jobb idők, mert jöhetnek: túléltük a Magyarország elleni elsöprő erejű, de végül kudarcba fulladt támadást". Most szól Gyuri! Nebassz! Milyen jobb idők? Eddigi harcunk semmibe vész, mert egy maja abbahagyta a fonást? Erre fel volt készülve a Nemzeti Együttműködés Rendszere? Vagy úgy gondoltad Gyuri, hogy most már megmondhatjuk a zembereknek, hogy holnaputántól itt a Kánaán, úgy sem tudják meg mi az!

Huncut vagy Gyuri! Csatakosra izzadtam magam, hogy soha nem tudom meg mennyire jó lesz nekem a Ti (Te és persze a Fényességes) jószánékotokbóll. Nagy kő esett le a szívemről így este felé, hogy a beharangozott világvége a Te előző napi pozitív megnyilvánulásod miatt elmaradt.

süti beállítások módosítása