Bezzegék

Címkék: vélemény politika közélet

2012.11.07. 09:19

Rogán "Rikkancs" Tóni belecsapott a lecsóba tegnap. Nem volt ott a főnök, úgy gondolta bármekkora baromságot mondhat. A szó szerinti idézet előtt arról beszélt, hogy Bezzeg Szlovákia, Bezzeg Csehország és Bezzeg Szlovénia kormányai a 2002-2010 közötti időszakban nem adósították el annyira az országot, mint ahova mi kerültünk.


....ugyanebben az időszakban Magyarország kormányai más döntéseket hoztak, akkor igenis őket terheli a felelősség. Felelőssége van a magyar államadósság ilyen mértékű, drasztikus növekedésében 2002-től kezdve minden olyan miniszterelnöknek, aki a posztját ebben az időszakban töltötte be.

forrás: hírtv.hu

Azt hitte ravasz, mint a sakkautomata. Jól bemártja a nevén nevezett Medgyessy-Gyurcsány-Bajnai triót. Kár, hogy nem ezt mondta.

A fenti indoklással ugyanis az unortodox döntések sorozatát is kritizálta. A mostani kormány sem olyan döntéseket hoz, mint Bezzegék. Ők ugyanis álmukban sem úgy gondolkoznak, mint Kusza Szem Tábornok. Teljesen más döntéseket hozunk, mint ők, és csak az idő fogja eldönteni, hogy jók voltak-e. Tehát a mostani döntések sem biztos, hogy jók. Ha egy kicsit is rosszul sülnek el, akkor "meaculpázik" majd Rogántónjó? Nem hiszem.

Az már csak a témához, és nem szorosan a poszthoz tartozik, hogy megint beindult a "kiskutya nem szarik, szétpukkan" effektus. Ha nem lenne államadósság, akkor mennyi lehetne a nyugdíj, meg a pedagógus-béremelés. És mennyi lélegeztetőgép lehetne még? Hogy elég populista legyek.

süti beállítások módosítása