Íme a reklám:

Erzsébet001.jpg

És a tábor folytatódik. Kusza Szem elintézte.

Múlt héten megszavazták a választási regisztrációs törvényt. Elvakultak bebiztosítva, bizonytalanok kilőve, ellenzékiek távol maradnak. Mézeshetek letudva. Nem kell finomkodni.

Hol van már a tavalyelőtti szlogen, hogy mindenki jól jár. Mondom JÓL JÁR! A "nem a zemberekkel fizettetjük meg" is elment a lecsóba. Ki emlékszik már erre? Még mindig nem megszorítás, amit bejelentettek, de már szó sincs arról, hogy nem érint mindenkit. Már csak közvetlenül a "proletár-szektor" sarcolható, mert máshonnan már nem lehet elvenni. Igaz, hogy közvetve a fent említett szektor szívta meg az előző nemmegszorításokat is, de ez már kit érdekel.

Lázár Jani betiltotta a játékautomatákat. Ezzel a lépéssel annyi pénz marad a zembereknél, hogy simán kibírják ezt a kis csomagot. Még a végén csökkenne az Erzsébet-tábor résztvevőinek létszáma. Milyen reklám jönne akkor jövő őszre? És mi lenne az erdősítéssel?

Elhalasztva a pedagógus életpálya-modell? Muhaha! Ez az életpálya-modell kedves tanárok. A köztisztviselők már ismerik. Ebben élnek évek óta. Most majd szépen elküldenek 22 000-t. Adnak a foglalkoztatásnak rendesen. Persze az egészségügyet nem érinti, hátha Kusza Szem Tábornok urat esetleg egy idegesebb sebész keze alá küldik.

És ne feledkezzünk meg a "baráti kormányszóvivőről", aki akkorát benyalt Kusza Szemnek, hogy kiegyenesedett a tekintete. Odacsúsztatott egy kis cetlit, hogy "A gazdagok, vazze! Nehogymá' csak a népet nyúzzuk." Szegény Kusza Szem meg zavarban volt, mint Vasorrú bába a mágneses viharban, hogy rongyos 51 milliárdot majdnem kifelejtett. Igaz, hogy ez csak negyvenezer "proletár-bajtársat" érint, de mégiscsak szép summa. Szóval járulékplafon kirúgva. Egyenlő munkáért egyenlő járulék. Punktum. Pedig Simicska biztosan dörzsölgette a tenyerét, hogy a kormányülésen nem merték meglépni.

"A KITŰZÖTT CÉLT MEGVALÓSÍTOTTUK"

süti beállítások módosítása