Végre valahára valaki rávilágított a lényegre. Vallja be mindenki, de most őszintén, a pár hatalommániáson kívül értette valaki ezt a regisztrációs maszlagot? Nem. Szerintem. A legtöbbünknek az jött le, hogy megint létrehozunk egy adag széket a hivatalokban, mert ugye ezt a rengeteg információt valakinek fel kell dolgozni, és ismét rángatják a tisztelt választópolgárt. Mert azért a tisztelet kijár, ha négy év zsebtömésről szól a biznisz. De jött Gabi bácsi, a Kubatov, aki teljesen listakompetens és elmagyarázta nekünk, fogalmatlanoknak, hogy mire is jó ez a regisztráció.

Kubatov Gábor fontos szempont értékelte az is, hogy aki nem kíván foglalkozni a közélettel, nem él a feliratkozás lehetőségévei, ahhoz a politika nem fog elmenni, úgymond a küszöbén megáll a kampányt. A gyakorlatban ez azt jelenti, hogy akik nem regisztráltak, azokhoz direkt telefonhívás és kampánylevél nem fog érkezni – fűzte hozzá.

forrás: fidesz.hu

Érdekes. Nem? A kampány ott fog állni a küszöbön. Amilyen rohadt-mocskos szokott lenni, az ember ki sem mer majd lépni a lakásból. A kampány csak ott álldogál, hízik, mi meg kikerülni sem tudjuk. Belebotlunk, pedig olyan ronda, hogy bottal sem piszkálnánk meg.

A másik, hogy ez akkor igaz, ha a rengeteg médiaszennyet töröljük a tv-ből és a rádióból. Ott ugyanis akárhova kapcsolunk ömlik ránk a kampány, pedig lehet, hogy nem is regisztráltunk.

És a lényeg. Ha ne adj Isten összekaparok vagy kétszáz aláírást, és indulok a gerinctelenek versenyén, én is megkapom a listát? Mert ugye, hogy zárom ki, hogy ne zaklassam az állampolgárt holmi kampánylevelekkel, meg direkt telefonhívásokkal? Egyébként, hogy állítom a küszöbre a kampányt?

Na minden érthető? Remélem!

süti beállítások módosítása