Túlfeszültség

Címkék: vélemény politika közélet

2012.09.06. 20:06

duracell.jpgRemélem átjön a művész. Történt az elmúlt hetekben, hogy a Fényességes elment nyaralni. Nem akart Ő, csak hát lemerült, mint az orosz akkumulátor. Fel kellet hát tölteni a lemerült cellákat. Úgy tűnik nem voltak fenékzárlatosak a cellák, mert sikerült.

Sajnos egy kis túlfeszültség keletkezett, amitől a Fényességes túltöltődött. Annyira, hogy zavarba jött, mint Ádám Anyák napján. Az ilyen jellegű megnyilvánulások eddig Kósa Lajosra, a Nemzet ex-Magyar Hangjára és persze a Szent Jobbra voltak jellemzők. Gazdaságpolitikai szakértelmük romlásba döntötte a magyar devizahitelesek ezreit, elég csak a görög hasonlatra gondolni a kormányra kerülés után pár hónappal. Aztán a ASzent Jobb rúgta ki páros lábbal az IMF-delegációt, miután már kimondani sem merte a hárombetűs szervezetet. Pénteken. Aztán hétfőn mégiscsak felvettük velük a diplomáciai kapcsolatot.

A nyári nagy uborkaszezonban aztán a mi kis forintocskánk elkezdett szép lassan izmosodni. Jól érezte magát a bőrében, volt, hogy napokig szinte meg sem mozdult az árfolyam.

A Fényességes ma ismét megshortolta az országot. Kis sunyi, teraszon elmondott, rejtettkamerásnak tűnő, mondom tűnő kis fészbúkos videójával odabaszott a forintnak rendesen. NEM az IMF-re. Nehogymá' listázzanak itten. Nyugdíjcsökkentés, mikor a kormány és személyesen Gabika védi itt a nyugdíjakat. Meg a bürokrácia leépítése? Hogy gondolják ezek? Mikor egyébként a járási rendszer indoklása az ügyfélhez közeli, HATÉKONYABB, tehát kevesebb munkaerőt igénylő, mégis színvonalasabb közigazgatás? És a bankadó kivezetése? Mikor a saját szájával igérte meg? Ó micsoda badarságok!

Keletkezett egy kis túlfeszültség itt a feltöltődés során. Már nem küld előre olyan embereket, akik széles mosollyal csinálnak segget a szájukból. Személyesen teszi meg. Hiába,no! Befordultunk a kampányidőszakba.

süti beállítások módosítása