Copy-paste

2012.08.02. 14:04

Bizony-bizony feleim. Eljött a pillanat, de mindenki kivárt. Megvárták míg a Fényességes lepihen, belemerül a szabadságba. Nehogy kisajátítsa a sikert.

Az történt ugyanis, hogy a hanyatló nyugat (na jó! és Szlovákia) meghallva a tündérmesék szavát elkezdte másolni a MAGYAR UNORTODOX GAZDASÁGPOLITIKÁT. Igen kérem, tessék hinni a szemének. A Mi Gyurink most halkan kuncog a kis golyós számológépe fölött és dörzsölgeti tenyereit. Mindenki leszólta, rugdosták jobbról, rugdosták balról, néha még középről is, de az idő őt igazolta.

Franciaország is bevezette a tranzakciós illetéket. Sőt, kétszer akkorát, mint Magyarország. Igaz, hogy csak a tőzsdei tranzakciókra, de ilyen apróságokkal Girosz-Ász nem foglakozik. A pór úgysem érti miről beszélne, az a lényeg, hogy Franciaország, és hogy kétszeres. Így nem lesz akkora háborgás, hogy megadóztatja az adó átutalását is, mert hát a franciák is.

Szlovákia meg elkezdte a szektoriális adók bevezetését. ez a Fico gyerek csak lapít és figyel. Gondolta, ha Viktor ennyivel megúszta, akkor uccu-neki, ne hagyjuk annyiban a dolgot.

A hanyatló nyugat tehát elkezdett másolni minket. Várható volt, hiszen a Fényességes már a hétvégén megmondta. A nyugat leszállóágban van és mi sikoltozva futkosunk a szakadék alján, nehogy ránk essenek. Vagy nem ezt mondta?

süti beállítások módosítása