Varga Mihály mai TV2-ős nyilatkozatát nem a Habonyárpi írta. Ha ő adta volna a szavakat a szájába, biztosan nem ezt a szlogent választotta volna. A "mire a falevelek lehullanak"-ból ugyanis "nyugaton a helyzet változatlan" lett. Aztán csak hullott a vas meg folyt a vér. Évekig. Állóháború, látszólagos eredmények nélkül. Nem jó ómen.

Az már inkább, hogy nem a Szent Jobb tárgyal, aki mostanában elég sok tudatmódosítót szedhet, mert már a vízióit is továbbgondolja. A tündérmeséből már olyanokat következtet, hogy az ember csak kapkodja a fejét.

Azért az IMF-nek is kijut belőle, de csak az utolsó napon, mint ahogy Németh Lászlónéból is. Emiatt aztán az IMF képviselői többet fogják látni, mint bármelyik földi halandó széles-e honban. A szürke kosztüm ugyanis nem véletlen választás volt a meghallgatáson. Ő szürke eminenciásként, a háttérből adja elő a kormányzást.

Egyébként sok sikert Varga Mihálynak, mert ha csak egy ici-picit is jobb lesz ettől nekünk, hát ránk fér. A Szent Jobb ámokfutását ugyanis mi fizetjük meg, akárhogy is kommunikálják.

süti beállítások módosítása