Valamiféle zavar lehet a térerőben. Megkeveredtem, mint vasorrú bába a mágneses viharban:

Kitért rá, rengeteg áldozatot hoztak az emberek az elmúlt két évben, most már sikerekre van szükség, mindenkinek a személyes életében is, ezért az áldozatvállalások eredményeit is fel kell tudni mutatni. Lázár hangsúlyozta, a következő két évben személyes felelősségének tekinti a szociális deficit csökkentését, másrészt olyan sikerek felmutatását, amelyek egy-egy közösség számára is kiutat jelenthetnek abból a kilátástalan világból, amiben ma élnek az emberek.

forrás: fidesz.hu

"...áldozatot hoztak az emberek..." meg "...kiutat jelentenek abból a kilátástalan világból, amiben ma élnek az emberek." MI VAN?

Az elmúlt két évben csak azt hallottuk, hogy micsoda sikereket érünk el. Fülkeforradalom, egykulcsos adó, mindenki jól jár, nyugdíjvédelem a karvalytőkétől, új alaptörvény, multikat sújtó különadó, bankadó, oligarchamentesség, állami földpályázat, 3% alatti hiány. Csak a jéghegy csúcsát kapargattam.

Most meg kiderül, hogy mégis az emberek hozták az áldozatokat. Nekik eddig semmi siker nem jutott, de majd most, hogy Lázár Jani pozícióba jutott, erre is gondja lesz. Hogy mégiscsak kilátástalan világban élünk, és ez eddig sem a képzelet csalfa játéka volt. Hogy már a húsunkat is a bőr alól. Hogy szociális deficit van az országban! Mégsem igaz, hogy mindenki annyit ér, amennyije van!

Egek! Ki gondolta volna, mondjuk februárban, hogy ezeket a szavakat valaha Lázár János szájából halljuk.

 

És akkor itt a váltás.

Rogán Antal leszögezte: ha az elmúlt két év Magyarország fontos problémáiról szólt, akkor a következő két esztendőben a Fidesz képviselőcsoportjának az átlagemberek problémáira kell összpontosítania.

forrás: ua

Akkor eddig a zemberek, a zátlagemberek le voltak ..... A zemberek embere sem a zátlagemberekért volt? Becsapás? Szemfényvesztés? Ne adj Isten parasztvakítás?

Bele se merek gondolni mi lesz itt, ha az elmúlt két év után, ami ugye a zemberek érdekében történt, nekiállnak az átlagember problémáival foglalkozni. Szűkölve fog bebújni mindenki a legsötétebb sarokba. Eddig is az élet minden területébe bepofátlankodtak. Átírták, felülbírálták, amit gurítani lehet vinnünk kell, és fordítva. Mi lesz még itt az elkövetkezendő két évben az érdekünkben?

süti beállítások módosítása