Beálltunk a sorba

Címkék: vélemény politika közélet

2012.05.24. 20:25

Izrael, India, Pakisztán, Észak-Korea. Igazán illusztris társaság. Sikerült beállnunk a sorba.

"a pénzügyi tranzakciós illeték olyan taktikai atomfegyver a XXI. században, amely lehetővé teszi, hogy a foglalkoztatás terén felvegyük a versenyt az ázsiai országokkal.

forrás: fidesz.hu

Maga a Szent Jobb jelentette be, hogy minden atomfegyverrel kapcsolatos szerződést felrúgva kifejlesztettünk egy taktikai atomfegyvert, ami félelmetessé, naggyá és versenyképessé tesz minket. Szegény Ede bácsi már nem érhette meg, hogy hazája is atomnagyhatalom lett.

Annyira titkos volt a projekt, hogy eddig még senki nem reagált érdemben. A miniszterelnök azért már tudhatott valamit, mert a brüsszeli csúcson bejelentette, hogy a közép-európai országok szeretnének egy gazdasági csodacsomagot letenni az Unió asztalára. Biztos a K-vonalon felhívta őt is Kusza Szem taktikai vezénylő-tábornok, hogy a "Kisfiú megszületett".

Valljuk be, nyugodtabban alszunk, hogy a hasadóanyag vigyázza álmunkat. Mint a fenti államok, természetesen mi sem verjük nagydobra, hogy honnan, meg miből. Dugdossuk mindenki elől. Emiatt aztán a részletekről nem lesz tájékoztatva a közvélemény. Ezer évre titkosítva lesz minden akta, ami amúgy is láthatatlan tintával van írva. Vagy még meg sincs írva, mint az a könyv, amitől a magyar gazdaság szárnyalni fog.

Még mindig a kitörési pontokat keressük. Tapogatjuk, mint vak a hajnalt. Itt a legújabb ötlet, ami be fogja indítani ezt a rozsdás vacakot:

Arra a kérdésre, milyen kitörési pontokat lát a gazdaság beindítása tekintetében, a miniszter kifejtette: ilyenek lehetnek az ingatlanok energiahatékonyságát javító felújítási programok

forrás: ua

Azért, mert atomnagyhatalom lettünk, még nem kell pazarolni az energiát. Ki fogunk törni, ha addig élünk is. Most épp a döglődő ingatlan piacba öntünk pár milliárdot. Az ingatlan értéke ugyan nőni fog, csak nem lesz rá fizetőképes kereslet, mert a hitelezés leállt nullára. Vagy az alá egy kicsit. Ráadásul a ráfordított összeg sem fog megjelenni az árban.

Valaki letörölhetné már a fehér porcsíkokat az üvegasztalról Matolcsy előtt.

süti beállítások módosítása