Erőforrás keresés

Címkék: vélemény politika közélet

2012.05.04. 20:46

Távozik Réthelyi Miklós és vele távozik a nemzeti erőforrás is. Mondjuk nem értem, hogy a Nemzet Magyar Hangjának miért Kazahsztánban kellett bejelentenie? Gondolom a helyiket megrázhatta a hír. Vezető kazah csatornák kürtölték világgá, hogy a magyar csúcsminiszter lemondott. Itthon nem merte volna bejelenteni? Kazahsztánban ez kit érdekelt?

Na mindegy. Biztos nyomós oka volt rá.

Kellett két év, hogy rájöjjenek, hogy a nemzetben nincs erőforrás. Az új miniszter kinevezésével aztán át is fogják nevezni a minisztériumot Emberi Erőforrás Minisztériumára. Human power. Az emberekben most van erő, ezt ki kell használni. Az elmúlkétév (by elmúlnyócév) politikája annyi erőforrást hagyott a zembereknél, hogy erre egy külön minisztérium kell.

Gondoljunk csak bele. A sok-sok államadósságot, amit kifizetett a nemzeti ügyek kormánya nem a zemberek fizették meg. Mint ahogy az extraprofitot termelő mocskosmultikat sújtó különadókat sem a zemberek fizették meg. Sőt! az elmúltnyócévet sem. Mindeközben megvédték a nyugdíjunkat tőlünk, nehogy felelőtlen módon eltőzsdézzük. Az egy-két kulcsos adóval annyi pénzt hagytak nálunk, hogy szinte nem győzzük forgatni a padláson.

Most csak a jéghegy csúcsát karcolgattam, hiszen a nemzeti ügyek és konzultációk kormánya felsorolhatatlan jót tett mindannyiunkkal.

Van itt emberi erőforrás dögivel. Kell is hozzá egy minisztérium. Akárki megláthatja.

süti beállítások módosítása