Viktor bebábozódott

Címkék: vélemény politika közélet

2012.04.28. 20:41

Viktor bebábozódott és hamarosan valami ilyesmi fog kikelni a bábból. Csak Viktor feje lesz. Genetikailag teljesen át fog alakulni a Fényességes. Még a saját ismerősei is meg fognak döbbenni.

Pénteki rádiónyilatkozatában már megpendítette a kormányátalakítást. Még a húr is elszakadt, és döbbent csendben szállt szét az éterbe, hogy az  Fényességes fejében már rend van a polcokon ezzel kapcsolatban. Ennyi.

Na a fogmosópoharakat széjjelhagyva, habos szájjal szétszaladt az összes újságíró, hogy mivanmostmivan? Benne van a fejében? Mi meg semmiről nem tudunk? Hogy is van ez?

Hirtelen lett is sok-sok név nélküli Fidesz- és kormány-közeli nyilatkozó, aki úgy érezte, hogy belelát egy kis résen abba a Fényességes fejbe. Természetesen mindenki eltorzított hangon és  kipixelezett fejjel nyilatkozott a lefüggönyözött sötét szobában, nehogy leüttessék az a pletykás fej a nyakáról. Még hogy belelát a Fényességes fejébe! Még tán a madzagot is látja, amitől nem esik le a füle? Aztán meg elfecsegi a fényes jövő tervét! Hát hol van itt kérem a védelem, meg az a sok államtitok?

Na ezek a kis okosok kikotyogták, hogy a mi Viktorunk bizony átesik egy kisebbfajta plasztikai műtéten. Mire legközelebb a kormány-átalakításról szó lesz, és persze maga a Fényességes teszi meg a megfelelő bejelentéseket, bizony meglátjátok, két jobbkeze lesz! Mert egy már van. Ugye mindenki ismeri a Szent Jobbot? Elég csak egy szóval utalni rá: unortodoxia. Mivel Őszentsége sérthetetlen, mert hát mégis csak ő kormányozza a gyorsnaszádot a gazdaság viharos tengerén, nem feltételezzük, hogy most menesztik. De az okosok jelezték, hogy a kvázi miniszterelnököt akar maga helyett a Fényességes. Olyan úgynevezett jobbkezet. Nem elég neki egy. Egy pitbull, egy rabszolgahajcsár, egy nem is tudom, talán valamiféle félisten kell neki. Afféle tökösgyerek. Hamarosan Hódmezővásárhelyen időközi választások lesznek. Ha a Fényességes az okoskák szerint átviszi az akaratát. Kéreti magát még a menyasszony, de ez csak afféle, megmutatom a Viktornak, hogy tökös vagyok effektus. Meg jaj a függetlenségem, meg a szűzhártyám, meg mi lesz a barátnőkkel ezután.

Pedig Lázár Jani kormánytag lesz, ha törik, ha szakad.

A Fényességesnek pedig két jobbkeze lesz.

süti beállítások módosítása