Ezzel a nagy képpel búcsúzzunk Matolcsy Györgytől, aki mint a Nemzet Jobbkeze maradandót alkotott. Az indokolja, hogy elmorzsoljunk a szemünk sarkában néhány könnycseppet e géniusz távozásának okán, hogy ismét felröppent a kormány átalakításának híre. És (és-sel nem kezdünk mondatot Fúj!) mi az apropója? A válasz a nol.hu-n található:

„el kell kezdődnie a politikai kormányzásnak”, azaz a tárcák élére, a miniszteri bársonyszékekbe politikusoknak kell kerülniük, s mivel a miniszterelnök szerint „rendkívüli helyzet” van az eurózóna válsága miatt, sokszor a politikai döntéseknek kell dominálniuk a jól megfontolt, de hivatalnokízű, steril szakmai döntésekkel szemben.

forrás: nol.hu

Vége a steril szakmai döntéseknek. Gyuri megy a levesbe. Szakmaiságát mi sem bizonyítja jobban, mint az elmúlt két év gazdaságpolitikája. Sajnos mi, kortársai nem tudjuk megérteni, mert a zsenik sorsa ez. Olyan könyvekből tanít, amit az valóság ír folyamatosan, és nincs megtervezett dramaturgiája.

Vége van Gyuri. Pihenhetsz és nekiállhatsz megírni emlékirataidat, mely a jövő unortodox generáció tankönyve, mit tankönyve!(?), Bibliája lesz.

süti beállítások módosítása