Van még lejjebb.

Címkék: vélemény politika közélet

2012.04.12. 15:51

Azt hihettük, hogy nincs lejjebb. A parlamentben mindennaposak az oda nem való megnyilvánulások, képviselők ordenáré ocsmány módon beszélnek, ha elkapja őket a hév. Lesz még lejjebb. Legalábbis a "papucs orrán pamutbojt" párt pót-Semjénje szerint, aki egyre többet szerepel a híradásokban.

Rubovszky: jelentősen csökkenhet az Országgyűlés színvonala

forrás: Híradó.hu

Még mindig csökkenhet a színvonal. Hová? Mikor ebben a cikkben is olyan dolgokat nyilatkozik a T. képviselő úr, amitől eldobom a hajam.

Hogyaszogya:

verseny közben nem illik változtatni a játékszabályokon

forrás: ua

Mivanmivanmivan!!!!!!!!!?

A jelenlegi parlamenti többség folyamatosan változtatja a szabályokat, akár visszamenőlegesen is. Úgynevezett futóvadlövészetet tartanak, ahol mi vagyunk a vadak. Próbálunk mi futni, meg behúzni a nyakunkat a golyózáporban, de a szabályok folyamatos változása között egyre nehezebb. Főleg összekötözött kézzel és lábbal.

Meg a következő gyöngyszem, a szabad akaratról és a demokráciáról:

Rubovszky György arról is beszélt, hogy több fideszes képviselő is arra biztatta: tartsanak ki az álláspontjaik mellett. Hozzátette: ők a frakciófegyelem miatt nem szavazhatnak a javaslat ellen.

forrás: ua.

A Viktort a sötétben bujkálók fúrják. Nem mernek szemtől szemben harcolni az igazukért, hanem alpári módon felbiztatják a kis pattanást, hogy kellemetlenkedjen. Ők meg csak sunnyogva röhögnek, mikor Viktor kiosztja a sallert meg a kokit az Öregnek. Még, hogy nem egyszemélyi kézi vezérlés van. Humbug.

süti beállítások módosítása