Azt már tudjuk, hogy kinek akar ártani Szajlai Csaba.

Mert, ha

Az pedig közgazdasági tudatlanságra vall, hogy azt állítja, az arányos, egykulcsos adórendszernek negatív hatása van a költségvetésre.

forrás: ngm

Ami ugye egyfajta adócsökkentést jelentett, hogy pörögjön a gazdaság a hirtelen ránkszakadt pénz elköltésétől, akkor

„le kell számolni néhány adóillúzióval. Nem igaz, hogy minden adóemelés rossz és minden adócsökkentés jó”.

forrás: hvg

mivanmostmivan?

Rátekeredtünk erre rendesen. A jobboldali sajtó jobboldali munkatársa egy igen erős kritikát fogalmaz meg a jobboldali kormánnyal szemben április 3-n. Erre reagál személyes megszólítással Matolcsy minisztériuma április 5-n délután. Este meg Matolcsy rátekeredik a saját hülyeségére. Gyakorlatilag elismeri a matolcsyzmus tarthatatlanságát. Persze az újságíró a hvg-nél már a hazaárulás határait súrolja. A sajtóközlemény szerint legalábbis:

A pozitív adatok lesajnálásával a magyar emberek erőfeszítését, a magyar vállalkozók munkáját értékteleníti el – amely egy magyar újságírótól tiszteletlenség a hazájával szemben is.

forrás: ngm

Mert ami tisztességtelen a hazával szemben, az a NER megcsúfolása. Szajlai Csaba gyakorlatilag virtuálisan összekente kaszinótojással a NER-t. Egy jobboldali újság jobboldali újságírója! Hallatlan! Mit meg nem engednek maguknak a zemberek, mióta a nemzet motorja lemondott. Soha nem hittem volna.

Na de térjünk vissza az eredeti kérdéshez. Kinek akar ártani Matolcsy György? Kinek tud még? Kit tud még jobban ellehetetleníteni, miközben azt harsogja. "Mindenki jól jár! Mindenki jól jár!"

Költői a kérdés. Úgy hiszem.

süti beállítások módosítása