Egyszerűen nem értik

Címkék: vélemény politika közélet

2012.03.22. 17:52

És nem! És nem! És nem!

Ezek az európaiak egyszerűen nem értenek minket. Minden téren próbálnak ellehetetleníteni, elnyomni minket. Ahol tudnak belénk rúgnak. Ezerrel rombolják identitásunkat, magyarságtudatunkat. Tudatosan szembemennek nemzeti érzelmeinkkel, jelképeinkkel, esküinkkel és Himnuszunkkal.

Pedig március 15-n egyértelmű üzenetet kaptak, hiszen kormányzati szintre emelkedett a "Nem leszünk gyarmat." program. Lehet, hogy ők onnan már látják, hogy nem leszünk. Már vagyunk. És így is állnak hozzánk.

Most épp a Himnusz ellen keltek ki, mert elveszi a reklámidőt.

„Az EHF jogi eljárást indított az MKB Veszprém KC-vel szemben az EHF jogi szabályzatában foglaltak megszegése miatt. Az eljárás indoka: az EHF szabályzata - amint arra korábban több ízben, sajnos eredménytelenül a klub hivatalos honlapján és szurkolói kerekasztal megbeszéléseken felhívtuk az önök figyelmét - tiltja klubrendezvényeken a nemzeti himnusz elénekelését, ezt csak válogatott mérkőzéseken engedi meg. ...

...Az EHF arra hivatkozik, hogy miután szigorú időbeosztásban szabályozza a mérkőzések előtti ceremónia időrendjét, ennek betartása a himnusz éneklése miatt nem volt lehetséges.

forrás: sportgéza

Semmilyen európai fórum nem érti, hogy a magyar az forradalmár. Olyan a vérmérséklete, hogy bármilyen helyzetben tud "sírvavigadni", és nem egyszer egyszerűen a nemzeti Himnusz-hoz menekül. Örömében, bánatában.

Persze a liberálbolsevik, nemzetközi karvalytőke, aki olyan gyökértelen, hogy ólomtalpú cipőben jár, nehogy felrepüljön, ezt nem értheti meg. Neki a nemzeti érzelmek csak holmi szükséges rosszak, ami néha hoz a konyhára, de többnyire visz. Akkor pedig felesleges.

Ui.: remélem nem kapok a pofámra, mint Dopeman, hogy nem megfelelő szövegkörnyezetben használtam a Himnusz kifejezést.

süti beállítások módosítása