Másfél év

Címkék: vélemény politika közélet

2012.02.25. 17:47

Ennyit kapott Hunvald György első fokon. És DFT, lánykori nevén Kijafaszom Tomi máris terel. A twitteren máris kommentelte az eseményt:

"Ezt iszonyatosan elbaltázta a Gál György. Ha annak idején ő igazol a szocikhoz és a Hunvaldot küldi az SZDSZbe, akkor most mosolyogva szabadlábon távozhatott volna a nagyértékű gépkocsijaival és a repülőgépével együtt (azért itt álljunk meg egy dramaturgiai pillanatra: hogy a jó büdös kurva életbe van/lehet ennek a Hunvaldnak repülője? a szorgalmasan kuporgatott polgármesteri fizetéséből?), a Hunvald pedig csücsülhetne nyóc és fél évet. Pártot választani is tudni kell, elvtársak!"

forrás: hvg.hu

Nem az irigykedésre akarom felhívni a figyelmet, mert az EU-s fizetésből Tomika is összebrusztolhatna egy repcsire valót, ha nem kellene fél Magyarországnak gyerektartást fizetnie, de aki nem bír a farkával az így járt. Inkább a terelés. Mint valami puli a nyájat. Azért történt ez így, mert nem jó pártban ült Gál és Hunvald. Egy helycserével másképp szólna az ítélet.

Nem nagyon szeretem az összeesküvés elméleteket, de...

Elképzelhető, hogy a nagy Alkotmány-szerző Szájer két sör között elejtett valamit Tomikának, aki be is kapta a horgot, aztán irány a twitt. Neki mindegy. Kenjük el az ügyet úgy, mintha még mindig a szocik irányítanák a bíróságot. Mert a Hunvald ugye szoci. Így nem lehet azt mondani, hogy Handó Tündén keresztül a Fidesz kézzel vezérli a bíróságokat. Ezek után bármilyen ítélet születik, aminek ilyen szaga van, csak előrántják Gyurit a kalapból. Nehogymá, nehogymá! Nézzétek meg, hogy mennyit síbolt Hunvald, és megúszta másfél évvel. Milyen kézivezérlésről beszélünk?

Okos. Nagyon okos.

süti beállítások módosítása