Dubajozás

Címkék: vélemény politika közélet

2012.02.22. 14:10

Lehet, hogy ki kellene tennem a 18-as karikát?

Már megint ez a Dubajozás. Szerintem nem "azért" megy, de ki tudja. Kövér László Dubajba utazik. Nem megy egyedül, Rogán Antal is elkíséri. Nem is szentelnék ennek többet, nehogy valakinek elszaladjon a fantáziája.

Az időzítés mindenesetre nem rossz. Oda kell menni, ahol a pénz van, mert azt csak onnan lehet szerezni. Most ugyanis, eléggé érthetetlen módon akkora sallerral üzentek Viktornak Európából, hogy úgy néz ki az arca, mintha sütőlapáttal jól pofánvágták volna. Konkrétan 495 millió €-t vinnének a 2013-as kohéziós alapból. Ez már a felfüggesztett virtuális pofánvágás konkrét előszobája. Ezen annyira besértődtünk, hogy Andor László el sem ment a Bizottsági ülésre. Annak ellenére, hogy ezért kapja a fizetését. Még Selmeczi Nemzetmentő Asszony sem értette mi történt.

Az Eu indoklása meg olyan Matolcsysra sikerült:

"Nem büntetésként kell értelmezni a mai döntést, hanem egy megelőző intézkedésként. Együttműködünk a magyar kormányzattal, hogy javítsunk a helyzeten, a célunk természetesen egy stabil és jól teljesítő gazdaság” – mondta Olli Rehn pénzügyi biztos

forrás: index.hu

Tanultak egy kis kommunikációt tőlünk. Miért is?

A kormány nem hajt végre kiigazítást a költségvetésen, és annak elfogadott irányán sem változtat

2012. február 22. 12:40

forrás: ngm

Magyarul nem lesz kiigazítás. Megszorításról szó sem lehet, ez a szó nem szerepel a szótárban. Az egész kormányrendelet csak a naszád irányban tartásához szükséges. A megjelenés időpontja meg különösen érdekes, mert válasznak tűnik Olli Rehn szavaira.

Mint az Űrgolyhók elején: "Senki kedvéért nem fékezünk!"

süti beállítások módosítása