A Koncert

Címkék: vélemény politika közélet

2012.02.17. 20:07

Ó! Most nem az Omega 50. születésnapi koncertkörútjáról lesz szó. Sokkal fontosabb dolgok is vannak széles e hazában. Unortodoxia ismét támad.

Összefogás koncert. Hoppá! Mi is ez?

Kedves Zenerajongók!

Azért rendezzük meg ezt a koncertet, hogy a hozzájáruljunk országunk államadósságának csökkentéséhez.
Mindannyian segítünk: a szervezők, a fellépők és a közönség.

  • A koncert nonprofit alapon jön létre,  a koncerttermeket, a koncertek hangosításához és világításához szükséges technológiát is támogatásként kapjuk.
  • A fellépő előadók nem kérnek tiszteletdíjat, ezzel járulnak hozzá az adománygyűjtéshez.
  • A közönség a 2012 forintba kerülő jegyek megvásárlásával segít, a jegybevétel - a technikai költségek levonása után - az Összefogás az Államadósság Ellen Alap számlájára kerül.
  • A tizennégy év alatti látogatók számára a koncert ingyenes, nekik egy 0 Ft-os jegyet kell váltaniuk. Őket arra kérjük, hogy hozzanak magukkal egy ajándékot, amit eljuttathatunk a rászorulóknak. 
  • Együttműködő partnerünk a Magyar Máltai Szeretetszolgálat. 

Ha ti is fontosnak tartjátok ezt a célt, arra bíztatunk titeket, járuljatok hozzá az Alap támogatásához közvetlenül is, akár már a koncert előtt! Ezt kétféleképpen is megtehetitek:

  • küldhettek pénzt az Alapnak emelt díjas SMS-sel (a pénz közvetlenül az Alap számlájára fut be)
  • vagy közvetlenül banki átutalással a következő számlaszámon: 11707000-22222222-00000000  Az átutalás közleményébe pedig írjátok be: Összefogás Koncert!

Az Összefogás az Államadósság Ellen Alap honlapja: http://osszefogasazallamadossagellen.hu/

Találkozunk a koncerteken, Győrben és Budapesten!

A Szervezők

forrás: www.osszefogaskoncert.hu/

Gondolom nem a középosztályt támadták be ezzel a rendezvénnyel, tekintve, hogy tegeződünk a szervezőkkel. A fellépők sem Korda Gyuri bácsi (bocs) korosztályából kerülnek ki. Tipikusan a fiatalok zsebéből akarják kirángatni a lóvét. A 14 év felettiekéből, mert alatta ingyenes.

Mi a felháborító ebben?

Volt itt nemrégiben egy szimpátia tüntetés. Valamikor 2012. január 21-n. Volt ott vagy 400 000 ember. Mármint a BM szerint. Márpedig Rákay Philip után Pintér Sándor és csapata a leghitelesebb tömegszámláló. Már akkor is írtam, hogy az E osztályos Mercik tüntetése volt.

Az Összefogás az Államadósság Ellen Alap számláján a 2012. február 7-i utolsó adat szerint 197 177 992 Forint van. Nem kis összeg, de az államadósság rettenetes tengerében még a csepp méretet sem éri el.

Ha mondjuk. Nem mondják, de tételezzük fel, hogy az a 400 000 ember a szimpátiáján kívül mást is akart volna tenni ezért az országért, és nem ők vártak volna pénzt a részvételért, hanem egy közepes árfekvésű ebéd árát beáldozzák, és fizettek volna fejenként 2012 Forintot, akkor most 804 800 000 Forinttal több lenne azon a számlán.

Talán akkor nem kellene egy diák egy heti zsebpénzét lenyúlni az államadósság csökkentéséhez.

Gusztustalan, hogy egy Szlovákiába adót fizető Bayer Zsolt nem emeli fel a szavát, hogy -Gyerekek, ezt nekünk kellett volna. Telik rá.

Nem. Nem a nercbundában páváskodó dámák dobják össze, mert nekik azért van, mert ilyesmire nem adnak. Majd a csóró diák odafizet. Legalább addig se hangoskodik az egyetemen.

 

süti beállítások módosítása