Akármelyiket, mind fáj. Devizahiteles közszolgaként egyet kell értenem a Jobbik érveivel. Orbánék átrázták  a közszolgákat. Elhúzták a mézesmadzagot decemberben, hogy esetleg meg lehetne szabadulni a rabszolgaságból, de nem lehet. Minden előzetes felmérés és kérdés nélkül írt a kollégáknak Orbán Viktor karácsony előtt. Egy taktikai húzás volt csak, a konkrétumok ismerete nélkül. Azóta kiderült, hogy a közszféra sem különb a Deákné vásznánál. Eladósodott, ahogy elő van írva. Svájci frankban. Nincs az a pénz, amivel ki lehetne váltani ennyi hitelt. Ez van.

A Jobbik betámadott a maga stílusában:

A jobbikos politikus úgy fogalmazott: láthatóan a kormánynak fontosabbak az Európai Unió (EU) és a Nemzetközi Valutaalap (IMF) "diktátumai", mint a devizahitelesek és azon belül a közszolgálati dolgozók megsegítése.

forrás: ma.hu

Na itt a bibi, és most sajtótörténeti pillanat következik (dobpergés), a kormánynak igaza van. Nem nyeltem le a nyelvemet, sőt megrögzött Orbán-fan sem lettem. Csak nem hiszem, hogy az országot le kellene húzni a WC-n, párezer közszolga miatt. Ebben a kontextusban a kormány tényleg az ország érdekeit tartja szem előtt. Még akkor is igaz, ha személy szerint nekem is fáj, hogy nem tudok végtörleszteni.

süti beállítások módosítása