NEM!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

2012.01.10. 20:20

Nem a szocialisták pánikkampányára

A Fidesz - Magyar Polgári Szövetség Országgyűlési Képviselőcsoportja nem asszisztál a szocialisták pánikkeltő, az országot lejárató, a választói akaratot semmibe vevő, csakis az MSZP-s érdekek mentén szerveződő kampányához - szögezi le közleményében Balla György.

 

A frakció képviselői csakis egy olyan rendkívüli ülés összehívását támogatnák, amelyen a szocialisták végre tételesen elszámolnának arról, hogyan és miért adósították el az országot; egy olyan ülésen, ahol ezek az MSZP-s hibák és tudatos, rossz intézkedések nem maradhatnának következmények nélkül. A frakció a továbbiakban is támogatja a kormány munkáját, annak válságkezelő intézkedéseit, ugyanakkor – immáron sokadjára – felszólítjuk az MSZP-t, hogy hagyjon fel a hazugságok gyártásával és a pánikkeltéssel - fogalmaz közleményében Balla György frakcióigazgató.

  forrás: fidesz.hu

Nem bizony! Rohadtmocskosszocik! Elmúlnyócév nem vót elég?

Igenis tessék elszámolni, hogy mitől lett 2012 januárjára 424? Nem. Nem a híres mozdony! Aminek a horgonya szállóige lett! Ez a benzinár, kedves rémhírterjesztő sötétbenbújkáló barátaim. Tessék elszámolni a 445-ös gázolajjal. A 315-ös euróval és a 259-es svájci frankkal. A 27%-os ÁFÁ-val. Mert ezekkel mindenki jól jár! Ugye?

És ezek járulékos hatásaival is:

Az élelmiszerárak majdani növekedésében három tényező játszhatja a főszerepet: az áfaemelés, a gyenge forint és a globális nyersanyagárak. A kormány január elsejétől 25 százalékról 27 százalékra emelte az általános forgalmi adót, ami a hazai üzemanyagok piacán január elsején literenként 6-7 forintos áremelkedést hozott.

Ezt pár nappal később újabb 6 forintos emelkedés követte: a benzin átlagára 412-414 forintra, a gázolajé pedig 433 forintra nőtt. Az elemzők szerint a múlt heti áremelés legfőbb oka az, hogy a forint az utóbbi időben jelentősen gyengült.

Az utóbbi napokban a forint árfolyama azonban tovább gyengült a dollárral szemben, az iráni feszültségek pedig magas szinten tartották az olaj árfolyamát. Ez további drágulást eredményez az üzemanyagárakban. Így szerdától a Mol bruttó 10-10 forinttal emeli a 95-ös benzin és a gázolaj literenkénti nagykereskedelmi árát.  A benzin átlagára ezzel 422-424 forintra, a gázolajé pedig 443 forintra nő, ami előbb vagy utóbb begyűrűzik az élelmiszerárakba is, hiszen a szállítmányozók ellentételezni fogják majd a növekvő kiadásaik forrás: hvg.hu

Tehát kedves rémhírterjesztő mocskoselmúltnyócév! Tessék tudomásul venni, hogy most nekünk JÓ!

Megjelent a "tömeg" is akik igazolják, hogy nem aludt ki a láng. Mindent képesek vagyunk elviselni a Fényességes sikeréért.

Délután az Opera előtt több tucatnyi nyugdíjas imádkozott Orbán Viktorért. „A nemzet a kormány mellett” – ez állt az egyetlen transzparensükön. Azt nem tudni, hogy ki szervezte a spontán demonstrációt, és van-e köze a csepeli polgármester akciójához.

forrás: fn.hu

Ez egy igazi flashmob volt:

Miki Tímea az Echo TV vezérigazgatója megkereste szerkesztőségünket az Operaház előtti gyülekezettel kapcsolatban. Elmondta: az Echo Tv egyik műsorának felvételi zajlottak az épület előtt, amelyen rengeteg ember jelent meg. A Nép hangja című vélemény műsorban az emberek mondják el hogyan vélekednek a közéletről, a műsor helyszínét pedig minden hónapban az interneten teszik közzé. Hozzátette: a csepeli imádságnak és az Operaház előtti tömegnek semmi köze nem volt egymáshoz.

forrás: fn.hufn.hir24.hu/itthon/2012/01/10/imaval-harcol-orbanert-a-csepeli-polgarmester/

És álljon itt az emberek örök emlékezetére:

süti beállítások módosítása