Nem történhet olyan dolog a világban, ami elmozdíthatná a Szent Jobbot a helyéről. Mint a magyar gazdaság, olyan stabil fundamentumokkal rendelkezik ez az ember. Persze egy háborúban a legritkábban küldik el a fővezénylőtábornokot. Az alsegédpótló helyettesei szokták vinni a balhét.

Rohadtul erősek vagyunk, csak ezt mások máshogy látják. Egyszerűen, csak háború folyik ellenünk. Annyira jók vagyunk, hogy a nemzetközi pénzpiac intervenciós hadserege, belső diverzánsokkal karöltve kénytelen gyengíteni bennünket. Hogyan nézne az ki, hogy a gazdasági elefánt seggén a pattanás beelőzne? Az eurózónának szar. Nehogy már nekünk jó legyen!

Természetesen nem tudta megállni tengeri hasonlat nélkül a sajtótájékoztatót, bár a mozdonyhorgony és a gyorsnaszád most elmaradt. Most csak az euróválságot hasonlította a tengerhez. Csak mész befelé és egyre mélyül.

De mi erősek vagyunk! Csak a gyengék gyengítenek minket. De nem hagyjuk ám magunkat. Növekszünk. Növekedési pályára állunk és arról le nem jövünk, ha fene fenét eszik, akkor sem. Csak most már nem védőháló nélkül. A porondmester elrendelte a védőháló kifeszítését.

 

süti beállítások módosítása