A Szóvivő

Címkék: vélemény politika közélet

2011.10.15. 16:12

A Szóvivő. Nagy sz-szel. Ocelotmintás pinkbe bújtatott Szijjártó.

- Mi az, amire szóvivőként is rendszeresen fel szeretné hívni a figyelmet?

- Soha ne felejtsük el, hogy mi a Fidesz értékrendje.  Miben hittünk, bíztunk a rendszerváltozáskor, miért hoztuk létre ezt az akkor még generációs alapon szerveződő pártot.  Emlékeznünk kell rá minden nap, hogy mit szeretnénk elérni, mik a céljaink, és tudnunk kell érvényesíteni az értékrendünket a kormányzaton keresztül is. Nemcsak a közvéleményt, hanem a saját tagságunkat is tájékoztatnunk kell. Arra is oda kell figyelni, hogy a politikai közösségünk minden egyes tagja tudja és értse, hogy mi miért történik, és hogy biztos legyen abban, hogy a döntések mögött nagyon komoly értékek és elhatározások vannak.  A Nemzeti Ügyek Kormánya, valamint a  Fidesz és a Kereszténydemokraták szövetsége  bő  egy évvel ezelőtt  bátran és nagy lendülettel kezdte meg  a törvényhozói munkát. Világosan látható, hogy nagy hatalmú  és befolyásos csoportok érdekei sérültek. Tisztában kell lenni azzal, hogy ezen  érdekek  képviselői nagy zajt csapnak, és igyekeznek ránk ijeszteni. Ez talán így van rendjén,  azonban  nekünk nem szabad  elfelejteni, mit várnak tőlünk a magyar emberek, miért kaptuk tőlük a 2/3-os  felhatalmazást. Tennünk kell azért, hogy mindenki tudja és értse, a szocialisták ragaszkodnak olyan dolgokhoz amelyek csődbe viszik az országot. Csak megszorításokban, hitelben, adósságban tudnak gondolkodni, a múltban ragadtak. Védik a bankárkorszakot, és nem képesek megérteni, hogy ahhoz, hogy megóvjuk az országot, változtatni kell!

forrás: fidesz.hu

Van benne valami a Nemzet Magyar Hangjából, de vannak ijesztőbb megnyilvánulások is. Képzeljük el, hogy Gabika fogja elmagyarázni a saját tagságnak mi miért történik. Olyan félelmetes sebességgel történnek a dolgok, hogy el kell magyarázni nekik, minden döntést komoly értékrend és elhatározás motivál. A Nagy Nyugdíjmentő fogja ezt elmagyarázni. Bizony!

És, ha esetleg nem értenék meg elsőre, akkor ott az elmúltnyócév kártya. Csak most nem így hívja Gabika, hanem úgy, hogy :

Tennünk kell azért, hogy mindenki tudja és értse, a szocialisták ragaszkodnak olyan dolgokhoz amelyek csődbe viszik az országot.

Pont. Innentől kezdve nincs mit magyarázni. A hideg tényekkel szemben nem lehet érvelni. Nincs értelme.

Jó lenne persze, ha tényleg elgondolkoznának azon, hogy a rendszerváltás hajnalán miért is hozták létre azt a politikai csoportosulást. Attól ugyanis most nagyon messze vannak. Egyre inkább afelé közelítenek, ami ellen szerveződtek anno.

süti beállítások módosítása