Nagyon. Annyira, hogy még Lázár Jánosnak sem sikerül lepleznie.

A készülő új választójogi törvénnyel kapcsolatban Lázár János azt mondta: a kormány ragaszkodik a 200 fős parlamenthez, a vegyes választási rendszerhez, a kompenzáció szükségességéhez, a nemzeti kisebbségi választási joghoz és a határon túli magyarok választójogához. "Egy dolog egészen világos: egy választójogi szisztéma hosszú évekre meghatározhat egy politikai struktúrát" - hangsúlyozta a politikus.

forrás: fidesz.hu

Hát bizony, Kedves János! Erősen meghatározza. Annyira, hogy emiatt tudtátok ledugni a saját katonáitok torkán is a polgármester-képviselő kombó sztornózását is. A hosszú időre meghatározott politikai struktúrát Ti határozzátok meg. Gondolom úgy, hogy nehogy rosszul járjatok. Hogy nézne az ki?

Azt mondtad Kedves János, hogy csinálunk magunknak egy választási rendszert amivel jó hosszú időre bebetonozzuk magunkat, Ti meg oda ikszeltek ahova akartok. Olyan ez, mint a lottó, csak Mi előre tudjuk ám a számokat.

Jó ez nekünk János? Nem kellene erről is valami konzultációt kiötleni? Régen levelezgettünk már! Bár a végén úgyis az lesz amit Ti akartok.

süti beállítások módosítása