The Table

Címkék: vélemény politika közélet

2011.09.02. 10:21

Csak így egyszerűen. Az Asztal. Már-már fogalom. Hirtelen felindulásból kellett a helyére rakni, és egy dizájner képességével felvirágozni feldíszíteni a rajta elhelyezett dokumentum méltóságára. Minden évre jut egy ilyen, ráadásul valakinek tényleg üveges a rokona. Tavaly a NENYI, méltó módon bekeretezve, üveg mögé, nehogy megsérüljön holmi kaszinótojás és egyéb étkek támadásától. Az idén üveglappal ellátott asztal, mert a szimpla terítő, még ha nemzeti motívumokkal hímzett is, snassz. Nem termeli a GDP-t, mert nem kell minimum 3200 üvegtáblát vágatni, Alsóhangon.

 Van azért egy kis gondom. Nem lesz a családnak Kövérlacis Alaptörvénye. Egyszerűen nem tudom megoldani, mert legalább egy nap szabadságot ki kellene vennem hozzá. Az Asztalhoz ugyanis csak munkaidőben tudnék elzarándokolni, de a helyi önkormányzat a munkaidőmben 10 kilométerre van tőlem. A kormányablak, a legközelebbi, 30 kilométerre van. Oda már annyi a buszköltség, hogy messze nem ingyenes. Ennyit még Kövér László reprint aláírása sem ér meg.

Félő, hogy az adataimmal kitöltött megrendelőlap nyomán utánanéznek, hogy szabadságon voltam-e, vagy lógtam a gazdasági szabadságharc frontjáról. Emiatt szomorúan konstatálom, hogy nem fogok bekerülni abba 100-120 ezer kiválasztottba, aki a lakásának főhelyén tárolhatja a XXI. század legnagyobb történelmi tényét rögzítő okiratot egyenesen a Házelnök aláírásával. Rettenetes veszteség ez ebben a nehéz időszakban, mikor minden lelki támaszra szükség lenne, hiszen a matolcsyzmus mellett rá kellett szoknunk a fényevésre. Ennél fényesebb lelki támaszt, mint táplálékot, szellemi és fizikai értelemben nem lehet most elképzelni.

Ha bárki megkönyörül szegény családomon és rendel neki egy példányt, kérem juttassa el hozzánk. Köszönöm.

 

 

 

süti beállítások módosítása