A ZSENI

2011.08.25. 14:54

Kedves Péter!

Ne haragudj, hogy levelemmel zavarlak...

Bocs, csak a makarenkói oktatási rendszer utolsó hozadéka ugrott be, mikor nekiláttam ennek a különleges levélnek. Attól különleges, hogy megkövetlek. Eddig sokszor és sok helyen űztem gúnyt megszólalásaidból, mert olyanokat találtál mondani, amit szerintem Te sem hiszel el. Rá kellett jönnöm, hogy egy zseni vagy.

Akárhova lapozok a kormányzati portálokon, bármelyik minisztérium honlapjára téved szemem, mindenhonnan Te köszönsz vissza. Olyan, mintha Te írnád az összes riportot és szöveget. Tudom, mostanában kicsit kevesebbet szerepelsz, talán kipihened a szóvivősködés nehéz munkáját, ami nem egyszerű. Tudjuk, hogy nehéz a báránybőrbe bújt farkasok élete, hiszen el kell hitetni a többi birkával, hogy Te is az vagy. Nem vagy az.

Tegnap a Nemzetgazdasági Minisztérium honlapján találtam rád utaló mondatokat. Tényleg olyan, mintha Te szerkesztetted volna.

Ma kétszer is meg kellett néznem a Vidékfejlesztési Minisztérium cikkét, nem állsz-e a háttérben, valahol Fazekas miniszter úr mögött, mellett. Nem voltál ott, pedig:

Fazekas Sándor kiemelte: most már van gazdaságpolitikája Magyarországnak, ellentétben a korábbi kormányzási időszakkal, "amikor nem volt ilyen program, és nem volt iránya az ország gazdaságának".

forrás: vm

Azért átjött az "elmúltnyócév", mint Somának a Megasztár?

Mindenhol ott bujkálsz és a szellemed vezérli a megszólalókat. Vigyázol rájuk, nehogy véletlen magyarázkodni kelljen. Nem a nép előtt! Közülük kevesen értik mondanivalód lényegét, de a Fényességes előtt! Az már kellemetlenebb.

Remélem bocsánatért esedező levelem megtalál, és fátylat borítunk a múltra.

süti beállítások módosítása