Véleménycsere

2011.08.21. 13:14

Véleménycsere az, amikor bemész a főnöködhöz a véleményeddel és az övével jössz ki.

Ez jutott eszembe a házelnök úr tegnapi szösszenetéről. Nem a tatárjárás utáni újjáépítésről, mert róluk nem mondható el, hogy az Adriáig szaladtak a "Gyurcsány-tatár" elől, csak a büféig, mert azért még jár a "képviselői" fizetés. Hagyjuk is meg ezt a képzavart nálam sokkal hozzáértőbb bloggereknek.

Én, és még sokan mások emlékezhetnek a július 14-i "viharra". Igen idézőjelben, mert vihar volt a bimbiben. Kövér házelnök úr kritikával illette a tisztelt törvénygyárat. Nem átallott ilyeneket mondani:

Kövér László szerint tarthatatlan a parlament törvényalkotási tempója, de ha nem is lassítanak, legalább kiszámíthatóbbá kéne tenni a folyamatot.

 

Kövér kiakadt a Fideszre: "Így nem mehet tovább"

 

"Így nem mehet tovább" - jelentette ki a parlament törvényalkotói munkájáról Kövér László fideszes házelnök, szembe helyezkedve ezzel a pártelnök-miniszterelnök, Orbán Viktor véleményével,

 

forrás: 168óra (2011. július 14.!)

Tegnap, az ünnep alkalmából már más szelek fújtak Kövér felől:

A törvényhozás tempóját nem mi diktáltuk, hanem a válságkezelés, az ország átalakításának immár elodázhatatlan kényszere és a menet közben felvetődött aktuális problémák - fogalmazott az Országgyűlés elnöke,

 

forrás: hvg (2011. augusztus 20.!)

Nincs itt már semmi probléma a sebességgel. Hajrá fiúk! Kipihentétek magatokat, jöhet az őszi törvénykezési hajrá! Nem kell visszafognotok magatokat, csak a Nemzet Tolla bírja téntával. A többi már tényleg nem számít!

süti beállítások módosítása