Az igazság ideát van

Címkék: vélemény politika közélet

2011.08.05. 15:57

Ma megbukott Mulder ügynök már-már öröknek tűnő igazsága, mármint "Az igazság odaát van!". Már nincs. Természetesen ki más, mint a Nemzet Magyar Hangja és Belső Lelkiismerete világosította meg az elménket, de nem is vártunk mást, mikor a Kedves Vezető audiencián fogadja hű vezénylőtábornokait. A lángot továbbra is őrizni kell, és ki más lenne erre hivatottabb, mint az Előretolt Nyelv. Épp ma reggel keseregtem, hogy rosszabbul élünk, mint négy éve. Nem kellett volna. Oda kellett volna ülni a Nemzeti Egyes Számú Rádió elé, és inni a Hangot. Sajnos, csak mostanra világosodtam meg, de jobb később, mint soha.

Szijjártó ismét hangsúlyozta, hogy az elmúlt nyolc év szocialista-szabad demokrata kormányai politikai bűnt követtek el Magyarországgal szemben, amikor elhibázott gazdaságpolitikai döntéseikkel eladósították az országot, ahelyett, hogy felkészítették volna a soron következő nehéz időszakra, és ezzel óriási kárt okoztak.

forrás: fidesz.hu

Remélem egyből rájöttetek Ti is a lényegre, Kedves Olvasók! A Nemzet Jobbkeze mindenféle mutató számokkal próbálta elmagyarázni a gazdaságpolitika lényegét, mely mentén a mostani kormány a népet vezeti a gazdasági szabadságharc aknákkal teli mezején. Nem véletlen esett a Nemzet Magyar Hangjára a Kedves Vezető választása, mikor szócsövet keresett magának. Egy tömör mondatban le tudja fordítani a sok politikai lózungot józan paraszti nyelvjárásra. Ebből a mondatból is kitűnik, hogy nem kell rózsaszín álmokat kergetni. Mivel az elmúltnyócév úgy elhibázott, ahogy van, és az emberek akaratával nem lehet szembemenni, a jelenlegi gazdaságpolitika felkészít minket a soron következő nehéz időszakra. Nem jöhet el a Kánaán barátaim, mert az csak egy rózsaszín lufi. Az elmúltnyócév megmutatta.

Természetesen a Kedves Vezető és annak fényességes Jobb Keze látja már a sötét jövőt, amit mi nem elkerülünk, mert a magyar ember nem kerülgeti a gondokat. Beleugrunk a közepébe, aztán csihi-puhi, vége van. Erre viszont fel kell készíteni az eddig szocialista-liberális (jaj! alig mertem leírni) emlőn nevelkedett, elpuhult népet. A Nemzet Magyar Hangja és Belső Lelkiismerete nem kerülgeti forró kását. Megmondja a lényeget, amiből mindenki ért. Most fel vagyunk készítve, és erőtől duzzadva várjuk, hogy a Kedves Vezető hangjára elindulhassunk és feláldozhassuk csekély értékű lelkünket a Nagy Gazdasági Szabadságharc oltárán.

 

süti beállítások módosítása