Tegnap a focimeccsen belendült a nemzet magyar hangja, és úgy gondolta, fel kell dobni az unalmas hétköznapokat. Nehogymá az ubiszezon rányomja a bélyegét erre az esős, szomorú július végére.

Sikeresen rendet vágott az amerikai diplomáciai piacon, de egyben üzent "haza" is egy kicsit.

"a magyar emberek világosan és egyértelműen kifejezték az akaratukat tavaly tavasszal, amikor az ország megújítására és átszervezésére adtak világos felhatalmazást a kormánynak"

Ezt Amerikának szánta, de ma reggelre kiderült, hogy számunkra is van mondanivalója.

Szijjártó Péter szerint fel fogják kérni az alkotmányügyi bizottságot, hogy találja meg a Medgyessy Péter, Gyurcsány Ferenc és Bajnai Gordon, illetve szakminisztereik felelősségre vonásának jogi eszközeit, vagy ha nincs ilyen, akkor azt, hogyan lehet megteremteni azokat.

forrás: origo

Ha egyszer a magyar emberek azt akarják, márpedig tavaly tavasszal világosan kifejezték, hogy Gyurcsány Ferenc lógjon, akkor lógni fog. Ha nincs rá törvényes lehetőség, akkor csinálunk. Csináltunk már különb dolgokat is, és akinek nem tetszett annak nyazsgem. Vagy valami hasonló.

Tessék végre tudomásul venni, nem győzöm elégszer mondani, hogy az emberek akaratával nem lehet szembemenni. Az elmúltnyócév lógni fog. És mindenki aki részt vett benne. Aktívan vagy passzívan. A végén meg azt veszik észre, hogy a Parlament ablakán kinézve a kihalt Kossuth téren az ökörszekeret és a WANTED GYURCSÁNY FERENC feliratú plakátot hordja a szél.

süti beállítások módosítása