Nem egyszerű nyelv a magyar. Sajnos azon a szinten vagyunk, hogy már honfitársainknak is problémát okoz a használata, de igazából ez egy másik poszt témája.

Egyre több helyen hallom, olvasom, hogy amit a forradalmi munkástanács kormány és a vele szoros egyetértésben működő kormánypárti frakció az emberek megmentése érdekében tesz, az nem érthető a dekadens, rothadó nyugati társadalmak tagjainak és politikusainak. Az állandó félrefordítások és melléolvasások komoly kommunikációs problémát okoznak, és erősen erodálják a fülkeforradalom vívmányait. Jellemző, hogy aki nem a nemzet része, határon innen és túl, az fel sem foghatja a Nemzeti Együttműködés Rendszerének nagyszerűségét, és áldásos hatásait.

Itt van például az amerikai helyettes külügyi államtitkár, Thomas Melia. Össze-vissza beszél itt mindenféle egypárti kormányzásról (pedig kétpárti van, csak az egyik nem mérhető), meg az új Alkotmányt ócsárolja, meg a médiatörvény sem tetszik neki. Az egyházügyi törvényről meg már ne is beszéljünk. Még jó, hogy Szijjártó Péter a miniszterelnök magyar hangja rögtön reagált.

Senki nincs abban a helyzetben - sem Magyarországon, sem azon kívül -, hogy megkérdőjelezze a magyar emberek akaratát, márpedig "a magyar emberek világosan és egyértelműen kifejezték az akaratukat tavaly tavasszal, amikor az ország megújítására és átszervezésére adtak világos felhatalmazást a kormánynak"

forrás: Magyar Hírlap

Persze elkövette azt a hibát, hogy ismét magyarul próbálta a világ tudtára adni, hogy mi is itt a helyzet, ezt viszont csak mi értjük. Nagy szerencséje, hogy a blogomat Amerikában is olvassák, ezért, természetesen ingyen és bérmentve, a Nemzeti Együttműködés szellemében, lefordítottam amerikai barátainknak, hogy értsék. Nehogy félreértelmezzék mire odaér a hír.

There is nobody in that situation - neither in Hungary, neither it without -, that let him question the Hungarian people_nation will, in any case the Hungarian people_nation expressed their will with a spring last year when it is a country clearly and unambiguously his reformation and a clear authority was provided to the government for his reorganization

Tessék tehát tudomásul venni a hanyatló nyugaton is, hogy a magyar emberek akaratával egyszerűen nem lehet szembemenni. Punktum.

 

süti beállítások módosítása