Gumicsont

Címkék: vélemény politika közélet

2011.07.14. 17:32

Negyven fok. Az agyam helyén egy lüktető massza, ami sikít egy jó hidegfrontért. Van rá ígéret, és igény is lenne rá, de jelenleg hiánycikk. Közben bedobják a gumicsontot. Mármint, hogy Kövér beszólt a Fényességesnek. Ezt is csak most lehet hírértékként kezelni. Bezárt a törvénygyár, kell valami bulváros a népnek. Mióta Kövér László házelnök lett amúgy is el-elmaradoznak az elhíresült bemondásai. Egy-két rendreigazításon kívül semmi említésre méltó. Még a végén kiesik a politikai celebhatározóból. Így, a nyáriszünetre odadobnak valamit, hogy legyen min rágódni.

Méghogy ellentmond a Fényességesnek! Lári-fári (ja, bocs ez egy másik). Megmondta a Fényességes is, a magyar hangja is és Lázár is, hogy "Senki kedvéért nem fékezünk" (bocs, ez is egy másik film. Hiába a negyven fok). Megmondta a Fényességes, hogy Nem olyan időket élünk! Majd lehet lassítani, ha újra ellenzékben ülnek, addig munka van. Nincs idő a vitára. Fölösleges. Van konzultáció, többféle. Meg kell kérdezni a népet, hogy mit akarunk, aztán megcsináljuk, amit akarunk. Ennyi.

Háború van, és háborúban csak a parancsnok akarata számít. A parancsnoknak mindig igaza van. Majd békeidőben lehet sunnyogni, meg elbeszélgetni a régi háborús emlékekről. Most nem olyan időket élünk.

süti beállítások módosítása