Csak a Fidesz

Címkék: vélemény politika közélet

2011.07.13. 10:38

Emlékszik még mindenki! Ugye? Nem volt ez olyan régen. Tavaly tavasszal biztatott minket az akkori ellenzék, hogy csak ők. Akkor még csak egy egyszerű kommunikációs fogásnak tűnt a dolog, mert a nép, az istenadta nép ritkán látja előre a Kedves Vezető gondolatait. Ritkán vallja be az ember, ha hibázik, de ez van. Nem érhetünk fel arra a szintre, hogy előre lássuk azokat a szándékokat, amivel a Fényességes vezeti az országot kifelé a sötét rengetegből, ahova az elmúltnyócév juttatta.

Tegnap természetesen értelmet nyert ez a szlogen is. A Fényességes megvilágosította elménket, és ráirányította a figyelmet saját kicsinységünkre. Folytatta az egy éve megkezdett mondatot és rögtön értelmet nyert:

Csak a Fidesz-KDNP képes az ország problémáinak megoldására

forrás: fidesz.hu

És még igaza is van. Más ugyanis oda sem fért volna tőlük. A tüzet és a fazekat teljesen körülülték. A problémákat csak ők látják és ők tudják rá a megoldást. Senki emberfia nem rendelkezik olyan képességekkel, mint a Fényességes. Nem láthatja a problémát, ezáltal megoldani sem tudja. Csak a Nagy Sámán és esetleg a számokkal hadilábon álló jobb keze. Aki szent és sérthetetlen. Majd újraszámoljuk, nem gond. Egyébként, meg mindenki jól jár.

A nagy ember nagy gondolata mindig értelmet nyer, csak ki kell várni. Mi pedig tátott szájjal bámulunk, hogy ismét neki van igaza, és soha nem érhetünk fel a gondolatai magasságába.

süti beállítások módosítása