A nép hős fia, aki egyébként védett személy, innentől kezdve műveleti területen tartózkodik rövid szabadidejében. Igaz, hogy azt nyilatkozta, neki nincs szüksége senkire és semmiféle társadalmi szervezetre, mert őneki (egyes szám első személyben) készen kell állnia a mindenkivel való közvetlen kommunikációra, de ennek vége.

A rendvédelmisek csak elköhhintették magukat, a TEK-esek rögtön lezárták Orbán Viktor házának környékét. Gondolom a család kérése lehetett, hogy érettségi időszakban a gyerek tudjon rendesen tanulni, ne könnyezzen a szeme a füstgyertyáktól. Viktor biztosan nem kért ilyet, és csak Anikó hathatós közbenjárására adhatta be a derekát. A húsz zavaros átmeneti évben (minusz négy év), különösen a végén erősen hangoztatták, hogy nem kell félni a néptől, mert mi a nép és a népért vagyunk.

De egy miniszterelnöknek is van magánélete. Nem lehet, hogy mindenféle jött-ment rendvédelmis ordítozzon ott a csendrendeletet megszegve. Remélem a TEK-esek vannak annyian, hogy a bohócügyi államtitkár rezidenciáját is megvédjék. Elvégre ő a következő ember Viktor után.

Most, hogy csend honol majd a környéken, és végeláthatatlan nyugalom szállja meg a kedves vezetőt, igazán visszahallgathatná magyar hangja nyilatkozatait. Azokat, amiben elmondja, hogy ezek a kedves emberek mellettünk tüntetnek, hiszen ez a kormány a megszorítások ellen van. Még esetleg ki is szólhat az erkélyen, hogy -Hazamehettek fiúk! Ezek velünk vannak!

süti beállítások módosítása