Nem is tudom már! A papucs orrán pamutbojt vagy durvábban fogalmazva a Fidesz seggén a pattanás elkezdett lázadozni. Nem nagyon, csak kezd repedezni a jól felépített szobor arcán seggén a vakolat.

A vihar a bimbiben igazából pénteken kezdődött az Alkotmányügyi Bizottság ülésén. A mérhetetlen párt, mármint a KDNP (írhattam volna kisbetűvel is, de Nemecsek megsértődne), szóval a KDNP két képviselője besértődött, hogy nem kérdezték meg őket, mint önálló frakciót. Kicsit éreztették velük a pozíciójukat és rögtön felfújták az arcukat. Kivonultak, mint ellenzékben Gyurcsány alatt.

Ma meg a budapesti KDNP üzent Pokorni Zoltánnak, hogy abba kéne hagyni az aknamunkát. Mármint Hoffman Rózsa nyílt és burkolt fúrását és alázását. Gondolom boldogultabb politikusi körökben már alázásnak számít két tervezet visszadobása. Főleg annak tükrében, hogy a Fidesz önálló képviselői indítványai egy pisszenés nélkül átmentek és átmennek ezután is. Még a nemzet tolla sem talál bennük kivetnivalót.

Valamelyik nap olvastam egy cikket/riportot, már nem tudom pontosan, de azt hiszem a Harrach Péter értékelte az elmúlt évet. KDNP-s szemmel, és beszélt a jövőről. Szép, színes képeket tudnak erről álmodni a politikusaink. Biztos máshogy alszanak, mint mi, mert nekünk ezek a víziók inkább rémálmoknak tűnnek, de biztosan bennünk van a hiba. Na ebben a cikkben olyanokat olvastam, hogy elkezdik a választói bázis kiépítését sz országban, főállású beszervezőkkel (pártaktivistáknak nevezték őket, talán). Elkezdik kikönyökölni maguknak a helyet, és talán még a megmérettetést is be merik vállalni 2014-ben. Azt nem tudom, hogy Viktor meddig tűri, hogy az udvari bolond királynak képzelje magát, de lehet hogy a gárdisták nyilasok helyett nekik oszt ki egy-egy pofont, hogy helyrebillenjen az agyuk. Vagy hagyja őket, és megeteti velük a főztjüket, mint a Kisgazdákkal (kikkel?). Eltünnek a balfenéken.

Kiváncsian várom a következő "lázadást".

süti beállítások módosítása