Nemzeti Hitvallás / Nemzeti Nyilatkozat

 

Egyetértünk az első szabad Országgyűlés képviselőivel, akik első határozatukban kimondták, hogy mai szabadságunk a világkommunizmust halálra sebző 1956-forradalmunkból és szabadságharcunkból sarjad ki.

(részlet)

Az első szabad Országgyűlés 1848. július 5-én tartotta első ülését Pesten. A képviselők nagy része nemhogy a világkommunizmusról, még a kommunizmusról sem hallott. Értem, hogy a nemzeti tudat erősítése miatt az 1000 éves birodalom, és annak hivatalos jogelődjeinek minden pozitív tulajdonságát fel kell sorolni, mert a magyar nép tipikusan depresszív hajlamokat mutat. Emiatt a táltosok leszármazottainak tekinti magát minden vezető Magyarországon, de nem hiszem, hogy ilyen jövőbelátási képességekkel rendelkeztek az akkori országgyűlés tagjai. Nem gondolom, hogy több, mint száz évvel előrelátva kimondták volna első határozatukkal, hogy halálosan megsebeztük a világkommunizmust. És ez csak az első képzavar.

1956-ban megrángattuk az oroszlán bajszát. Sokan vannak akik nem így érzik, de sajnos nem akkor sebeztük halálra a világkommunizmust.Ha akkor sebeztük volna halálra, akkor a világkommunizmus egy igen életképes rendszer. Halálos sebekkel nem szoktak még 34 évig élni. Senki. Még Chuck Norris sem.

A halálos sebet '89-ben kapta a világkommunizmus és több oldalról. Mi is böktünk rajta egy jó nagyot, ami jelentősen elősegítette a gyors lefolyású haláltusát. Természetesen ez nem kerülhet be a mostani új Alkotmányba, mert akik azt írják nem álltak a lándzsa végénél. Aki ott állt az a mai vezetés szemében a patás ördöggel egyenlő. Európában mindenhol elismerik teljesítményét és bátorságát, de mi nem. A mi szemünkben az örök "pufajkás" marad. Nem is kerül Ő soha az Alkotmányba, mert ez az Alkotmány végleges. Ezt Szijjártó Péter mondta, és ha Ő megmond valamit, akkor az meg van mondva.

Vannak erős torzítások ebben a Nemzeti Hitvallás / Nemzeti Nyilatkozat című részben, de ez a mondat mindet übereli. Itt sikerült több tévedést egy mondatba sűríteni. Talán javítani kéne. Előre. Nehogy ez az Alkotmány is 8-szor módosuljon fél év alatt, mint az elődje.

süti beállítások módosítása