Megérkezett a postás Matolcsy György és Navracsics Tibor képében. Hozott nekünk egy meglepetéscsomagot. Legalábbis azt hittük, hogy meglepetés lesz. Olyan dolgok lesznek benne, hogy ihaj-csuhaj. Előre remegett a lábunk, hogy most aztán. Hát őszintén szólva, csak csomagocska lett. Egy-egy iránymutatással, de semmi konkrétummal. Távolinak tűnő dátumok. A hozzájuk rendelt feladatok mind-mind olyanok amiknek már réges-régen meg kellett volna oldódnia.

De ne legyünk elkeseredve. A nemzeti ügyek kormánya igenis figyel a hagyományokra. Nincs Pannon Puma, meg hasonló botorságok. Nincs dübörgés. Hogyan is düböröghetne egy puma? Még a végén éhen hal, mert a préda már messziről hallja és van ideje biztosába vonulni. De már megint elkanyarodtam a tárgytól.

fotó: galeria.index.hu/belfold/2011/03/01/szell_kalman_terv_bejelentese/

 

A nemzeti ügyek kormány figyelembe veszi, hogy alapvetően lovas nemzet vagyunk. Ezt tanítják az iskolában, mert lovat a magyar lakosság elenyésző része lát élőben. De a hagyománytisztelet kötelez.

Az ábra visszaréved kicsit a múltba. A felirat is megér egy mondatot legalább. Bizony a Marx-Engels-Lenin trió is elpirulva tekint a mélybe. Mit kommunizmus, meg mindenki egyenlő. meg az az igazi rendszer. Itt a bizonyíték, hogy csak álmodoztak. 2010 áprilisában létrejött a legstabilabb politikai rendszer. Még soha, senkinek nem sikerült ez. VILÁGSZENZÁCIÓ!

És ez még mind semmi. 11 sárga téglalap 11 elemmel, mely az elkövetkezendő éveket szimbolizálja. Ebből 8 leg! Annyira legek vagyunk és olyan sebességgel száguldunk felfelé, hogy Európa azt hiszi áll. Mit áll! Tolat! Kérem szépen.

2014-re éllovasok leszünk!

Csak nehogy az Apokalipszis négy lovasa vezesse a menetet.

süti beállítások módosítása