Beleharap a farkába a kígyó vagy nem harap? Ez itt a kérdés.

Elsősorban.

 A kifogástalan életvitel ellenőrzését és a megbízhatósági vizsgálatot is a januárban felállt új hivatal, a Nemzeti Védelmi Szolgálat (NVSZ) emberei végzik. A Rendvédelmi Szervek Védelmi Szolgálatának utódszervezeténél rendőrök, kormánytisztviselők és közalkalmazottak dolgoznak.

forrás: index.hu/belfold/2011/02/24/megbizhatosagi_vizsgalat_kifogastalan_eletvitel_csapdakat_allitanak/

Ezek szerint a NVSz emberit is figyelni fogja valaki, hiszen ugyanolyan rendőrök, kormánytisztviselők és közalkalmazottak, mint a megfigyeltek. Legalábbis a mai magyar jogszabályok szerint még nincs különbség rendőr és rendőr, kormánytisztviselő és kormánytisztviselő között. Ugyanaz a jogszabály vonatkozik az egyikre is mint a másikra.

Tesztüzemmódban saját magukat ellenőrzik? Egyik irodából felhívják a másik irodában lévő kollégát és beugratják?

Vagy létrehozzák a Nemzeti Védelmi Szolgálatot Védő Szolgálatot?

Kisebb létszámú csoport is elég lenne, mert kevesebb embert kell figyelni. Igaz, hogy egy idő után feltűnő lesz, ahogy a sok szolgálati gépjármű konvojba figyeli egymást, de nézzük a pozitív oldalát. Fellendül az autókölcsönzés, mert sűrűbben kell váltogatni a figyelő gépjármű parkot.

Lesz itt egymillió munkahely ripsz-ropsz, és nem is gondoltuk tavaly tavasszal, hogy a legnagyobb munkáltató Pintér Sándor lesz.

süti beállítások módosítása