Kedves Péter!

Régebben, úgy általános iskola másodikban, úgy kezdtem volna levelem, hogy "Ne haragudj, hogy levelemmel zavarlak...". Megmondom őszintén szeretném, ha zavarnálak. Talán felkapnád rá a fejed, és elgondolkoznál azon, hogy ellenőrzés nélkül érdemes-e kimondani mindent, amit a szövegírók eléd tesznek. Ez ugyanis sokat ront az amúgy sem sok hiteleden. Tudom, magyar hangnak lenni nem könnyű. Ez mégis csak a másodhegedűs szerepe.

Nézzük! Mit is mondtál ma?

Szijjártó Péter szerint ahol az állam a munkáltató vagy a tulajdonos, ott a kormány elérte, hogy senki ne kereshessen rosszabbul....

forrás: www.fidesz.hu/index.php

Meg kell, hogy mondjam a szemedbe, hogy hazudsz. Tudom, hogy kemény szavak ezek, főleg, ha lentről felfelé kiabál az ember, de bizonyítékom is van. Nem a levegőbe beszélek.

A feleségem tavalyi bérpapírja:

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

És az idei bérpapírja:

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Van különbség. És nem pozitív irányban. Havi 2186 Forint mínusz, ami éves szinten 26232 Forint.

A feleségem 1994 óta dolgozik a Földhivatalban. Középfokú végzettségű, de a kiadmányozási joghoz minden szakvizsgával rendelkezik. Kormánytisztviselő. A munkáltatója a Magyar Állam, mégis kevesebbet keres.

És igen, ennyit lehet keresni az agyonfizetett közszférában, ott, ahol a munkavégzés folyik. Az azonosító adatok nagy részét csak azért töröltem ki a bérjegyzékről, mert lehet itt akármekkora demokrácia, nem koptatná el a tavaszi cipőt "névvel, címmel".

Kedves Péter! Így becsülitek Ti meg a kormánytisztviselőket, és elmorzsolhattok egy félmosolyt a mai Alkotmánybírósági döntés kapcsán is, mert május 31-ig még indoklás nélkül lehet bárkit, bárhonnan kirúgni. Azután jöhet az új életpályamodell, amitől már most vacog a foga annak, aki megéri.

Nézz néha a dolgok után, mielőtt nyilatkozol, elkerülheted a gyurcsányi bélyeget.

 

 

süti beállítások módosítása