Most ébredtek fel?

Címkék: vélemény politika közélet mszp

2011.02.01. 19:35

Szombathelyen Csipkerózsikát megcsókolta a béka. És felébredt. Átaludhatta az elmúlt másfél hónapot, mert egyenesen Navracsics Tibornak kellett elmennie Szombathelyig, hogy felnyissa a szemüket.

A megdöbbentő még az, hogy fogalmuk sincs dolgokról, pedig lassan a történelem kategóriába tartoznak. Tegnap állománygyűlés volt a Vas megyei Kormányhivatalban. Személyesen Navracsics Tibor tartotta, aminek az a jelentősége, hogy Ő a szellemi atyja és mindenható főnöke ennek az egész rendszernek. Szerintem egyedül Ő látja az egész végét, mert egyéb földi halandó nem, de erről majd később.

Először nézzük Csipkerózsikáékat. Az Mszp szombathelyi szervezete tiltakozik, hogy

A szombathelyi MSZP-SZTKE frakció döbbenettel értesült, hogy Marton Zsolt szombathelyi fideszes alpolgármester és Marton Ferenc a Vas Megyei Közgyűlés fideszes alelnöke, egyenesen a pulpitusról követték Navracsics Tibor közigazgatási miniszter előadását, a megyei állománygyűlésen.

(forrás: mszp.hu/)

Azután meg ilyeneket írnak:

A leghatározottabban tiltakozunk a közigazgatás ilyen mértékű átpolitizálása ellen!

(forrás: mszp.hu/)

Helló emberek! Hol éltetek eddig? A Kormányhivatal vezetője egy politikai párt tagja, aki akár még országgyűlési képviselő is lehet. Nem nehéz kitalálni melyik oldalt képviselik, de súgok, mert eddig aludtatok: Fidesz és KDNP. Meglepődtetek! Mi?

Az átpolitizálás már réges-régen megtörtént. A vezetők megkapták még tavaly a kinevezésüket és megbízatásuk január 1. óta élesben üzemel. Elkésett ez a kesergés egy kicsit.

A végére meg amit oda tudtak alkotni, annak fényében, hogy egy mai hír szerint Benedek Fülöp szabadlábon védekezhet egyenesen röhej:

Bízunk abban, hogy az államigazgatás köztiszteletben álló vezetői a kormányhivatalok pártatlansága érdekében, több ilyen kétes és félreérthető helyzetre nem teremtenek lehetőséget.

(forrás: mszp.hu/)

süti beállítások módosítása