Nem lesz kilakoltatás

Címkék: vélemény politika közélet

2011.01.04. 19:42

Nem lesz kilakoltatás!

A kormány meghosszabbította a kilakoltatási moratóriumot április 15-ig. Azt viszont nem értem, mitől jobb megfagyni a lakásban, mint kinn. Akkor is, ha fizetsz. Nem kell kilakoltatni, a szolgáltató elzárja a fűtést. Oszt' jónapot!

Székesfehérváron 330 lakásban nincs fűtés. Januárban, mikor a fagypont fölé nem kúszott a hőmérő higanyszála több, mint egy hete, de lehet, hogy kettő. Abban a lakásban sincs, ahol egyébként kifizették a fűtésszámlát. Hogy miért? Durva lesz az indoklás:

....az háborította fel, hogy a fűtésmegvonás az összes lakástulajdonosra vonatkozik, miközben valamennyi ingatlan rendelkezik egyéni hőmennyiségmérővel, azaz technikailag megoldható lenne, hogy csak a nem fizetőknél kapcsolják le a fűtést.

– Kipróbáltuk ezt a megoldást, de nem vált be, ugyanis annyira rosszul szigeteltek az elválasztó falak, hogy a lakók egyszerűen összefűtötték egymást, azaz a néhány fizető ügyfél akaratlanul is befűtötte a nem fizetők lakásait is –mondja Kucsera Róbert. – Így viszont nincs értelme a fűtés részleges leállításának

Összefűtik egymást! Ezért aztán dögöljön meg a szomszéd tehene is.

Nem kell ide kilakoltatás, el lehet ezt rendezni másképp is.

süti beállítások módosítása