Elkezdődött a karácsonyi roham. Legalábbis kis családom számára. Nem szeretem a nagy tömeget, és ma sem volt kicsi. Pár multit megjártunk. Elképesztő dolgok vannak. Igazából két termék ragadtatott arra, hogy le is fényképezzem. A képek minőségéért előre bocsi, de telefonnal csináltam. A biztonsági szolgálat nem szokott érdemérmeket osztogatni, mikor előkapom a teleobjektívet.

Első termékünk. Több irányból fényképeztem, hátha így átjön.

 

Ha mégsem tenné elmagyarázom. Ez egy robot/ember, aminek a mellkasából egy T-Rex áll ki. Elég nagy nyomás nehezedhet a tagra, mert a feje egészen belekékül. Tulajdonképpen egy 18-as karika mentes Alien. Csak azt nem tudom, hogy magyarázom el a gyereknek, hogy az utcán miért nem jönnek szembe ilyen emberek. Ilyen mutánsok pedig nincsenek. A játékgyártás csúcsa, igényes fröccsöntött kidolgozás. A kínai ipar remeke. 3 évek kor fölött ajánlott. Látszik rajta, hogy nem Szalai Annamária zsűrizte.

A másik multi terméke sem töltött el kisebb rémülettel.

Nézzük:

Jó két hete még csak az első képen szereplő "fekete"fenyő verte ki a biztosítékot. Az hagyján hogy a városi gyerekek nagy része azt hiszi, hogy a tehén lila! De hogy azt is megetetjük vele, hogy a fekete fenyő fekete! Nane! A háttérben azonban felsejlik az igazi rettenet. Számomra egyenértékű a Tommy Hilfiger gumicsizmával. Konkrétan a RÓZSASZÍN fa verte ki a biztosítékot. Félelmetes! Ehhez nagyon komoly identitásproblémával kell kűzdeni. Kiváncsi lennék a forgalmi adatokra! Ha van egy Tescos olvasóm, titokban, kommentben megírhatná úgy karácsony tájékán.

 

süti beállítások módosítása