Nótórius késők

Címkék: vélemény politika közélet mszp

2010.11.29. 14:01

Az Mszp két "nagyágyúja" Mesterházy Attila és Gyurcsány Ferenc nagyon pontatlan ember. Nem tudják megfelleően beosztani az idejüket, úgy tűnik, mintha folyamatos késésben lennének. 2010. október 22-n a Demokratikus Koalíció Platform alakuló üléséről Mesterházy Attila késett el, a 2010. november 27-i pártrendezvézről Gyurcsány Ferenc késett el.

Érdekes, hogy mindkét esetben a másik volt a "vezérszónok". A "Pontosság a királyok udvariassága" a politikában nem alkalmazott mondás. Hiába vannak tanácsadó-hegyekkel körülvéve nem ismerik az órát. Az egymás elleni harc részévé teszik az elkésés okozta "tapsgenerátort". Ezt tekintik a népszerűség fokmérőjének, és álszerény mosollyal próbálnak "észrevétlenül" megjelenni, miközben a helyük az első sorban van. Csak a "végigvonulás" miatt. Közben a sor szélén ülők egy-egy lopott "rajongó" pillantást, kézfogást válthatnak a "félistennel".

A valóságban meg egymás orra alá törnek borsot. A belső harcok kifelé való prezentáslásának egyáltalán nem úriemberhez méltó módján.

 

süti beállítások módosítása